Patron
2020 17. kitabı
Okunma: 24 Eylül 2020 05:58
Oldukça akıcı olan kitabın kurgusu da güzeldi. Bir günde okuyup bitirdim. ️ Kitabımız geçmiş ve günümüz olarak bölüm bölüm anlatılıyor. Geçmişi Chase, günümüzü de Reese anlatıyor. ️ Gelelim kitabımızın konusuna; Bekar ve 30 yaşlarına yaklaşan Reese, bir restaurantta ilk randevu yemeğindedir. Beklentilerini karşılamayan adamın sohbetinden iyice sıkılmış ve tuvalet sırası beklerken yakın arkadaşından kendisini bu randevuda kurtarması için acil durum araması yapmasını istemiştir. Arkasından bu durumu kendisine yakıştıramadığını söyleyen bir ses duyar. Tanımadığı yabancı, Reese'i eleştirmeye devam ediyordur. ️ Masasına geri dönen Reese, karşı masada oturan adamın az önce kendisini eleştiren adam olduğunu farkeder. ️ Chase bayan arkadaşı ile birlikte Reese'nin masasına gelip, orta okul arkadaşı olduklarına dair uyduruk bir hikaye anlatır. ️ Aradan 1 ay geçmiş olmasına rağmen Reese, Chase'yi düşünüyordur. Yolları tekrar kesiştiğinde Chase'in patronu olacağından habersizdir. ️ Reese daha öncesinde yaşadığı ve hüsranla biten ofis içi ilişkisinden sonra aynı hataya düşmemekte kararlıdır. Diğer taraftan ise Chase, Reese'in kalbini kazanmak için büyük bir çaba sarfeder. ️ Peki kazanan taraf kim olacak? ️ Aralarında ki diyologlar gerçekten komikti. Fakat her ikisinin de geçmişte yaşadığı travmaları okurken üzülmedim diyemem. ️ Ben severek okudum. Bu tarzı seviyorsanız tavsiye ederim. Keyifli okumalar.
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma