2021 67. kitabı
Okunma: 05 Mart 2021 00:03
Herkese merhabaa Katiller Çetesi serisinin ikinci kitabı Izabel'in yorumuyla karşınızdayım.Kitabı genel çerçevede yorumlayacak olsamda az çok spoiler olacağı için yazının kalanını okumamanızı tavsiye ederim. SPOİLER İlk kitap Sarai, Victor'un kardeşinin Sarai'yi vurması ve Victor'un onu kurtardıktan sonra hastanede yatan kızımıza yeni bir kimlik ve yaşam sunarak ortadan kaybolmasıyla bitiyor. İkinci kitap Izabel'de ise Sarai normal bir hayat yaşamaya başlamış okulunu bitirmiş, mükemmel olabilecek bir sevgili ve arkadaşa sahip olmuştur. Ancak her şeye rağmen Victor'u hala unutamamıştır. Hala Victor'un gelip kendisini almasını bekleyen Sarai, bir yandan da ilk kitapta kendisine kötülük yapan adamlardan intikam almak için hazırlık yapmaktadır. İntikam planını devreye sokan ancak bunda çuvallayan Sarai'yi ölmekten tabi ki yine Victor kurtaracak.Bu noktadan sonra artık ayrılmayan ikilimize kitapta Fredrik karakteride dahil oluyor. Ki yanlış anlamadıysam serinin bir sonraki kitabında Fredrik'in hikayesini de okuyacağız. Sarai normal bir hayat yaşadığı dönemde Victor'da çalıştığı Birlik'ten ayrılmış kendi Birliği'ni kurmuştur. Aynı zamanda eski Birlik'i tarafından da aranılmaktadır. Tehlike içinde olduğunu bilen Victor, Sarai'nin kendisini koruması için eğitim alması gerektiğini düşünür. Böylece hem Sarai kendini koruyabilecek hem de geçmişte ona acı çektirenlerden intikam alabilmek için kendini geliştirebilecektir. Öncelikle ilk kitapta yaşadığım önyargı, kitabı okurken sıkılmam vs. gibi durumlar ikinci kitapla tamamen ortadan kalkıyor. Seri herkesin okuyabileceği bir seri olmamakla birlikte (bol bol işkence sahneleri mevcut) sevenlerinin kesinlikle bayılacağını düşündüğüm şekilde harika ilerliyor! Diğer devam kitaplarının kapaklarından okuduğum kadarıyla yazar bomba üzerine bomba patlatmış.Üst üste okumasamda tüm seriyi okumayı planlıyorum. Kitaba puanım 8/10. Sevgiyle kalın..
IzabelJ. A. Redmerski · Ephesus Yayınları · 20162,574 okunma