Katiller Çetesi Serisinin İkinci Kitabı.
Konusunu anlatmayacağım mağlum ikinci kitap.
"Ben sadece olay örgüsünü anlattım cınım bu spoiler değil ki." diyenlere inat spoiler almayı da vermeyi de sevmediğim yapımdan dolayı sadece duygularımı anlatacağım. Çok merak eden gitsin konusunu okusun.
Ben ne sudan çıkmış balık olup "ay ben ne b*k yicem" diyen ne de "ay sana mı boyun eğicem çekil önümden köle ben güpegündüz bıdıbıdıbıdı" tarzı karakterleri severim.
Karakter dediğin yavaş yavaş işlenmeli. Olay örgüsü de, yaşanılanlar da, yaşanılmayanlar da karakterin üstüne oturmalı. Sırıtmamalı.
Yeri geldiğinde tökezleyecek, yeri geldiğinde baş kaldıracak, yeri geldiğinde konuşacak gerekirse de susacak.
Redmerski bunu başarmış. Ağızlara layık bir kadın karakter çıkarmış. Ha bazı sorunları var mı var. Ama biz neler neler okuduk bu göze batmıyor artık.
Zaten bir erkek karakter yaratmış. Victor. Herkes batırsa bu kitabı Victor suyun yüzeyine çıkartır öyle diyeyim.
Normal de "oturdu, kalktı, sağa geçti, sola geçti" tarzı yazımlardan bir nokta sonra sıkılırım. Ama bu kitapta sıkılmadım, sıkılamadım.
Hele zaten bir bölüm geçişi var. 322-323 sayfalarından bahsediyorum. Özellikle de 323 de başlayıp 331 de biten bölüm.
Yemin ederim ben bi bu bölümde çok şaşırdım bir de Kylie Jenner ve tc Ahmet'in sevgili olduğu haberinde.
Kitap bildiğin bir su. Akıp gidiyor. Karakterler, olay örgüsü, işleniş, koşturmaca, cinayetler, işkenceler.
Ne ararsan var. Ne alırsan 3.5 çu dükkanı gibi ama sapkın smut yok ne grup ne de saçma sapan cinsel fantezi bunu da belirteyim.
Kadının kaleminin önünde başım kıldan ince mükemmel bir kalem.