KARA KURT / J.A. REDMERDKI
Niklas, kardeşi tarafından ihanete uğradığında onu öldürmemek, öldürme arzusunu en derinlere gömmek için ondan kaçarak uzaklaşmayı seçiyor.Tabi içinde yanan ateşi söndürmesi pek mümkün olmuyor yine de sessizce ihaneti sindirmeyi bekliyor.Taa ki İzabel iş işin onun yardımını isteyene kadar, her ne kadar kabul etmek istemese de izabele karşı koyamaz ve onu görevde savunmasız bırakmak istemez.
Görev hiç olmadığı kadar zorlu ve tehlikelidir.Buna rağmen en rahat kişi şüphesiz Noradır.Ona verilen görevde oldukça başarılı ve dikkatlidir.Nitekim bu yetenekleriyle hedefi tespit etmesi çokta zor olmuyor.Tabi Niklas yabana atılacak bir adam değil, herkesin gördüğü başına buyruk, kontrolsüz ve itaatsiz olarak nitelendirdiği adamı bu olaylar içindeyken izlemek kesinlikle bir çok düşünceyi yeniden gözden geçirmeyi sağlıyor.Tüm kontrolü son ana kadar elinde tutup görevi sonlandırmaya oldukça yaklaşan adamın, içindeki intikam ateşi ufak bir fitille yanıveriyor.Ve olaylar yine sarpa sarıyor.
Öte yandan Victor’un zihni bir saat gibi işlemeye devam ediyor.Planlarını kurup her tilkinin kuyruğunu ayrı zaptetmeye çalışıyor.
Güçlü öngörüsü Nora’yı yaşatıyor.Her ne kadar bu kararı İzabel vermiş gibi görünse de Victor sadece olmasını istediği şeyleri bir şekilde karşısındaki, farkında olmadan ona kendi isteğiymiş gibi düşündürüp olması gerekenin gerçekleşmesini sağlıyordu.Nitekim Nora’nın yaşaması da böyle oldu ve artık Victora sadık olmasa da şimdilik onun casusluğunu yapıyor.
İzabel’in sırrını herkesin duymasını önleyen Victor artık bu sırrı biliyor ve üzerine planlar yapmaya başlıyor.Her ne planlıyorsa bu Nora’ya göre doğru değil ve eğer hayata geçirirse İzabel Victor’dan nefret edecek.Sonuçta her ne yapıyorsa yıkım mı birliktelik mi getirecek bunu sadece