Katiller Çetesi #7

Spiders in the Grove
9786052064597
Ciltli

2022 10. kitabı
Katiller Çetesi’nin gerçekten de en iyi kitabıydı Lydia. Oysa bu kitaptan pek de bir şey beklemiyordum ama olaylar cidden çok farklı boyutlara ulaştı. Yazar tamamen ters köşe yapmış. Her şey bu kitapla başlıyor bence ve aklımda kalan soru işaretlerini giderebilmek için en yakın zamanda çıkacak olan kitabın bir an önce çıkmasına ihtiyacım varrrr. Ay seriyi okuma perileri geldi bana ama kendimi tutacağımmmm. Gülümsedi. Bu gülümseyişte hem zayıflık hem de güç hissettim. Zayıflığı bana düşkünlüğüydü, gücü ise buna direniyor oluşuydu. Başıma gelen hem en güzel, hem de en kötü şeysin sen... Her şeyin bittiği noktanın bir nefes uzağındayız işte.. Aşk tehlikelidir ve asla son bulmayan, bizi bir gün paramparça edecek şeyler yaşatır insana... Çünkü karanlık, karanlığı cezbeder...
2021 111. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2021 09:01
Bu seri oldukça hızlı okunuyor ama 7 kitabı okumama rağmen arada hala mantık hataları ve bazen saçmalık dediğim şeyler vardı. 8 kitabı yazılıyormuş sanırım ama net bilgi sahibi değilim ki bence yazılması gerekir oldukça saçma bir yerde bitti çünkü.
Macera-Aksiyon
2022 7. kitabı
Okunma: 15 Ocak 2022 21:48
Bu seri böyle bitmemeliydi :( beklediğim son olmasa da hayatımda okuduğum en iyi serilerden biriydi. Victor ve İzabel siz daha iyisini hak ediyordunuz bu kadar güzel, bu kadar akıcı bir seriye bu son hiç yakışmadı :(
Hayal kırıklığı
2019 14. kitabı
Okunma: 06 Haziran 2019 23:34
Katiller Çetesi serisinde en çok dehşete uğradığım kitap olabilir kesinlikle. Çünkü mide bulandırıcı ve gerçekten katlanmamı zorlayacak bir sürü olay oldu. Bunlardan birisi de neredeyse serinin başından beri öldüğünü sandığımız bir karakterin yaşadığını öğrenmemizdi. Bu olay da sanki gerçekleştirilecek başka bir olay yoktu, ilham tükenmişti. Ve yazar da tipik dizi senaryolarında olduğu gibi yeni karakter ekleyip ve öldüğünü sandığımız karakterlerden birisinin aslında ölmediğini ortaya çıkartarak aksiyonu zinde tutmaya çalışmış. Ve bu durum işe yaradı mı? Bende hayır. Hatta baya sinirlendim. Kitabın sonu benim için heyecanlı bitti. Bu da diğer ana karakterlerin sonlarının bıçak gibi kesilmesinden kaynaklandı. Açıkçası Izabel beni hayal kırıklığına uğrattı. Güçlendi. Ama onu artık tanıyamaz oldum. Bu yüzden “yeni Izabel” e alışana kadar sinirimin geçeceğini sanmıyorum. 6/10
2018 49. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2018 17:31
J. A. Redmerski Hanım ne yapıyorsunuz? Ben Katiller Çetesi'nin bir kitabını okurken kalpten gitsem ne olacak? Bunun hesabını kim verecek? Kitapta olaylar bir an bile durmuyor. Heyecan hiç bitmiyor. Yazar bir beş dakika durup nefes almanıza asla izin vermiyor. Mükemmellikte sınır tanımıyor.. Daha ne yapsın yani sorarım size. Aslında birçok şey söylemek istesem de konuya hiç girmeyeceğim çünkü hak verirsiniz ki bir serinin 7. kitabından bahsediyoruz. Ne desem seri hakkında kritik bir bilgi olabilir. Sadece şunu söyleyeceğim her kitabını heyecanla okuduğum bu seride olaylar hiçbir zaman bitmiyor. Siz bitti, daha ne olabilir ki deseniz de yazar bitti demeden bitmiyor. Sorarım size bir okur bir kitapta kaç kere ters köşe yapılabilir? Yazar bu kitapta ters köşe nasıl yapılır adlı bir ders vermiş. Hem de kitap içinde değil ilk kitaplardan gelen bir ters köşe. Daha bir şey demem kitabı okuyun, görün. Bu kitapla birlikte Birlik'in her üyesi kendi derdine düşüyor resmen. Hepsinin kendince uğraşması gereken sorunlar var. Tabi yine yazar hanımcım öyle bir yerde bitirmiş ki 8. kitabı nasıl bekleyeceğiz Allah bilir. Kitap sonunda her şey en başa dönüyor gibi.. Yine Izabel yine yepyeni bir başlangıç. Bak bir şey söylemeyeceğim dedim yine bir sürü şey söyledim. Eğer ısrarla şu harika seriyi okumayan varsa beklemesin daha fazla lütfen Kendim için bir şey istemiyorum vallahi... Amaç siz bu güzelliklerden mahrum kalmayın.
Katiller Çetesi
2018 58. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2018 10:55
J.A Redmerski bu kadar başarılı yazmak zorunda mısın? Bu kitap serinin altını üstüne getiriyor. Yazar ilk kitapta olan küçücük bir detayı bu kitapta açıklıyor. Doğru bildiklerimiz yanlış aslında. Bu kitaptan itibaren başlıyor seri diyebilirim... Izabel'in Meksika görevinde başına gelenleri okuyoruz ve inanılmaz sırlar öğreniyoruz. Bu kitabı sevme nedenlerimden biri de Izabel'in ciddi kararlar alması, risk alması. Güçlü bir kadın olması. Ağzınız açık okuyacaksınız. Kalbiniz kulaklarınızda atacak. Kitabı elinizden düşüremeyeceksiniz ben kitabı sabaha karşı bitirdim. Ama yayınevine kızdığım bir nokta var kitabın orijinal adı farklı olmasına rağmen kitaba "Lydia" adını koymaları hiç iyi olmamış. Lydia bence bu kitap için sönük kalıyor ve uymuyor. Hiç tereddüt etmeden okuyun umarım diğer kitap çabuk gelir.
2020 22. kitabı
Okunma: 28 Aralık 2020 02:47
Şu an bittirdim ve gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. Kitabın başında çok sıkıldım ancak sonra bir anda akmaya başladı ve ben kendimi son sayfada buldum. Seri oldukça güzel ve tahmin edilmez ters köşelerle dolu. Yazar umarım acele eder ve diğer dört kitabı hemen yayınlar yoksa meraktan kendimi kaybedebilirim. Spoiler Sarai bu kitapta kendini çoğu şeyde kanıtladı ve dördüncü kitaptan beri birliğin dağılacağını tahmin etsemde, bu şekilde olacağını hiç düşünmemiştim.
2023 91. kitabı
Okunma: 05 Kasım 2023 10:17
Ve artık serinin sonlarına gelmiş bulunmaktayız. Serimizin 7. Kitabında Izabel Lydia olarak karşımıza çıkıyor. Bu kitapta ızabelin sakladığı sırlar gün yüzüne çıkmaya başlıyor peki bunu öğrenen çete nasıl bir yol izleyecek özellikle de Victor.. Bence asıl seri bu kitapla başlıyor gibi Niklas ve Fredrik’in pusuya düşürülmesi Victor’un aldığı kararlar çeteye katılan üyeler ızabell’in sırları derken kitap tam tempo devam ediyor. • İzabel’in kitapta ki tek amacı Vongeut’u bulmak. Bunun içinde ismini değiştirip Meksika’ya yola çıkıyor yanında ise sadece Neave var aslında geçmişte ikisinin de birbirini tanıması şaşırtıcı bir kısım olduğunu söylemem lazım. Jarvier’in kardeşinin evine köle olarak giren Neave ve boynunda ki iz yüzünden kusurlu sayılan Izabel.. Izabel artık onların eğitmeni olarak yer alır. Köle kızların satıldığı münazaraya katılmanın tek amacı Vongeut’u bulmaktır. Ama işler hiçte istedikleri gibi gitmez Neave’nin zor durumda olması sonucunda Izabel gerçek kimliğini açıklamak zorunda kalır ve asıl olaylar bundan sonra başlar.
2024 31. kitabı
O kadar özlemişim ki... Katiller çetesinde, bir kitapta aradığım her şey var; akıcı dil, şaşırtan kurgu ve sağlam yazılmış karakterler... Son kitabı okumamın üzerinden iki yıla yakın zaman geçmiş olmasına rağmen de kim kimdir çok zorlanmadan toparladım kafamda. Kitap Sarai'nin Meksika'ya köle hayatına dönmesini anlatıyor. Tabii bu sefer çaresiz bir köle değil, hatta direkt köle de değil; gizli bir amaç doğrultusunda oraya dönen Sarai kendi kölesi olan, köleleri eğiten kişi. Yazar Cesera ve eğitmenlik kısmına pek yoğunlaşmamış, ana karakterin göreviyle bir alakası olmadığından büyük ihtimal ama yine de bir zamanlar kendisine eziyet eden kişilerin rolüne bürünmesinin onu nasıl etkilediğini, Cesera ile ilişkilerinin boyutunu anlatmasını beklerdim. Kitabin finali de maalesef pek iyi bitmiyor, ben bunun spoilerini aldığım için tüm seriyi okumuş ama bu kitabi okumamıştım çünkü malum o zaman yazar final kitabını çıkarmamıştı. Şimdi de final kitabı var ama puanı o kadar düşük, herkes o kadar kötü bahsetmiş ki yine okuyup okumamak arasında gidip geliyorum. Yabancı serisinde de böyle olmuştu, bazen hiç final yapmayıp seriyi yarım bırakmak, kötü bir final yapmaktan çok daha iyi...
2020 22. kitabı
Sonunun öyle olacağını tahmin etmemiştim açıkcası. Daha pozitif yaklaşmıştım hikayenin finaline. Seriye başka kitap eklenicek mi diyede merak ettim çünkü yarım kalmış bir hikaye gibi geldi bana. Evet bütün seriyi okuduğuma göre muhteşem bir seri olduğunu söyleyemem ama hiç sıkılmadan okuduğumu söyleyebilirim.