2021 41. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2021 21:28
SelammYine bir fantastik seriyle karşınızdayım. Uzun zamandır okumak istediğim bir seri olan Duman ve Kemiğin Kızı serisini sonunda bitirdim. Kitap beklediğim gibi miydi? Hayır. Ama beğendim mi? EVET. İçinde dini bilgilere yer vermesi özellikle İslam'dan bahsediyor olmasına epey şaşırdım. Kitabın konusu ilk başta klasik melekler ve şeytanların savaşı olarak gösterilse de okumaya devam ettikçe onları melek ve şeytan olarak ayırmaktansa iktidarın emirlerini yerine getiren, bu yüzden yüz yıllardır birbirini öldüren bireyler olarak gösterilmeye çalışıldığını düşünüyorum. Bir de işin içine aşk girince ortalık tamamen karışıyor. Çok fazla detaya girmek istemiyorum çünkü ne kadarı spoiler olur karar veremedim. Ayrıca kitapları okurken biraz sıkıldım. Normalde fantastik kitaplar çok akıcı olurken bu seri biraz epik fantastik tarzında olduğu için daha ağır ilerlemesi beni sıktı.Yine de seriyi beğendim orijinal bir kurgusu var, okudukça kurgu tamamen oturuyor. Melek ve şeytan konulu imkansız aşk severlerin bu seriye bayılacağını düşünüyorum. Seriye puanım 8 /10
Duman ve Kemiğin KızıLaini Taylor · Artemis Yayıncılık · 20131,804 okunma