Öncelikle herkese ıyi okumalar
Bu tarz kitaplari seven biri olarak hemen aldim ve okudum simdi sicagi sicagina yorumlarimla burdayim
Kitap tipik bir aksiyon filmi tadinda ilerliyor adindanda anlasilacagi gibi kucukkken alinip ozel vede zorlu sartlar altinda yetistirilip birer olum makinasi haline getirilen cocuklar var bu teskilati adi yetim ve her cocuga alfabedeki bir harf kod isim olarak veriliyor bizim kahramanin adida yetimx ilerleyen zamanlarda bu teskilattan kurtulmaya calisan yetimx izini kaybettirir ve zorda kalan insanlara yardim ederek hayatina devam eder yine boyle bir durum daki bir kadina yardim ederken olaylari aslnda hicte gorundugu gibi olmadigini farkeder artik kim av kim avci belli degildir
Kitabin kisaca konusu bu basta sunu soyleyeyim basroldeki yetimx kendine evan diyor cok seveceksiniz ozellike erkeklerin olmak istiycegi tarzda bir karakter ( bu konuda ben tambir jack reacher hayraniyimdir benim edebiyatta en sevdigim karakterdir) bu evanda en az jack reacher kadar sempatik bir karakter
Kisacasi aksiyon filmi tadinda gerilimi yer yer espirili gizemli ama kılişe sahnelerinde oldugu bence gayet guzel bir kitapti okumak istiyenlere tavsiye ederim