Geceyi Dışarıda Geçiremezsin
2021 12. kitabı
Okunma: 14 Mart 2021 21:20
Çok sürükleyici ve elinizden asla bırakamayacağınız bir gotik gerilim romanı. Jules aynı gün hem işinden hem de onu aldattığını öğrendiği sevgilisinden olur. Hesabında 500 dolar bile yokken hem işsiz hem de evsiz kalmıştır. Ayrıca bir yetimken ve iş bulamıyorken bir ilanla karşılaşır. Bu ilanda Manhattan da en ünlü bina da 3 aylığına bir ev bakıcısı aranmaktadır. Bu lüks dairede kalacak ve üstüne 12 bin dolar alacaktır. Çaresiz durumdayken ve başka şansı yokken güvenmeli ve bu evde kalmalı mıdır? Daha sonra binayı gördüğünde yıllardır hayalini kurduğu ünlü Bartholomew de daire olduğunu fark eder ve teklife atlar. Ancak işler hiç istediği gibi gitmez. Bu bina da bir şeyler dönüyordur ve kimseye güvenmemelidir. Ayrıca unutmamalıdır ki her geceyi dairesinde geçirmeli ve diğerlerini asla rahatsız etmemelidir. Diğer ev bakıcılarına ne olmuştur ve duvar kağıdında çiçek sandığı çığlık atan yüzler ona ne gerçekleri fısıldıyordur? Tüm Kapıları Kilitle insanın tüylerini diken diken eden bir gerçekle sonlanırken bir solukta okunacak kitap olarak tarihe geçiyor. Herkese şiddetle öneririm. Yalnız benim gibi dayanamayıp sonunu okumayın aslında okusanızda yine de bırakmıyorsunuz!!!
Roman
Tüm Kapıları KilitleRiley Sager · İthaki Yayınları · 2020650 okunma