Sekiz yıl önceydi...
Duyamıyordu. Hiç ses yoktu. Neden duyamıyordu? Hareket edemiyordu. Hafifçe kafasını çevirebilmesi bile, sanki yıllar almış gibi geliyordu. Baktığı yerde, sanki hiçbir şey yok gibiydi. Sadece soğuk, sonsuz ve sessiz bir grilik...
Acaba ne olmuştu?
"Sam! Luce! Neredesiniz? Sam! Aman Tanrım Sam! Yaralısın sakın kıpırdama! Luce nerede? Luce! Neredesin! Tanrım yardım et!"
Heyecan dolu maceraya hazır mısınız? Kitaptan aldığım bu iki alıntı bile eminim sizlerin kitabı merak etmesine sebep olmuştur. Sekiz yıl önce yaşanan bir olay var. Bu olayı yaşayan kişilerin hayatlarının düzeni bir anda bozuluyor. Aradan sekiz yıl geçiyor ve o olayın sonuçları hâlâ bitmiyor. Hatta bambaşka bir boyutta devam ediyor.
Karakterlerimizin dünyası oldukça farklı. Özellikleri de var. Zamanlayıcı, şifacı gibi. Olaylar karşısında ışıltılarının renkleri de farklılık gösteriyor. Ne kadar ilginç öyle değil mi? Ama bu kadar olayı neden yaşıyorlar? Yaşadıkları olaylar karşısında kendilerini koruyabilecekler mi?
Tüm soruların cevabı kitabın içerisinde saklı olduğu için mutlaka okumalısınız. Zaten bu kitap Işıltı serisinin ilk kitabı yani macera burada bitmiyor. Hatta bitti dediğiniz yerde yeniden başlıyor. Luce benim en sevdiğim karakter oldu. Çünkü çok güçlü bir karakter. Başından neler geçmiş? Ah bir bilseniz
Hadi siz de okuyun. Öyle sohbet edelim.
Yazarımız Özler Süder 'in emeğine sağlık ,
IşıltıÖzler Süder · Luna Yayınları · 202012 okunma