2021 9. kitabı
Okunma: 19 Mart 2021 00:38
"Nasıl yaşamalıyız?" gibi çok önemli bir soruyu her gün kendimize sormalıyız ve bu sorunun cevabını ararken tek boyutlu değerlendirmelerden kaçınıp bedenimizin ve ruhumuzun birbirini karşılıklı olarak etkilediğini göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Özellikle beslenme konusunda çok yanlış uygulamalar yaptığımı ve nedense ruhumuzu etkileyebileceği noktasını bebeğim olana kadar çok da önemsemediğimi fark ettim. Bu kitabı okuma nedenlerimden en önemlisi daha yolun başında çocuğuma sağlıklı bir beslenme rutini oluşturmak ve kendi kötü beslenme rutinimi değiştirmemi sağlayacağına olan inancım. Kitap bana tıbbi olarak birçok bilgi sundu (ya da bu konuda bilgim yetersiz olduğu için bana öyle geldi. Beslenme, sağlık, vücudumuzun sistemlerine hakim olanlar için çok yüzeysel kalabilir.), daha önce hiç yemediğim besinlere yönelik merak uyandırdı, yanlış yaptığım pişirme ve beslenme yöntemlerime dair farkındalık yarattı ve bu konulardaki başka kitapları okumam için heveslendirdi. Bu konulara merakı henüz başlayanlara tavsiye ederim. En önemli eleştirim ise yazarımızın bazı cümleleri çok sık tekrar etmiş olması.
Duygusal BeyinHüseyin Nazlıkul · Destek Yayınları · 2016265 okunma