2021 18. kitabı
Yaprak Öz’ün kalemine bayılıyorum gerçekten. O kadar naif, o kadar albenisi yüksek cümleler kuruyor ki ,okurken çok büyük keyif alıyorum. • Hassas konuları kaleme almak çok zordur.. Bazen yazar öyle cümleler kurar ki bu konular hakkında, kitabı fırlatır atar, yazarın da ismini bir daha duymak istemezsiniz. Bu durumlara şahit olduk maalesef. Bu anlamda sevgili @yaprinka inanılmaz bir şekilde güçlü işlemiş kurguyu. Okuru incitmeten yansıtmış ve şahane tasarlamış. Kitapta yer yer sinirlendiğim, kızdığım ,içimin eridiği kısımlar oldu. Aile içi ilişkilerdeki sapkınlığın yarattığı vahim durumlara maalesef şahit olmak çok yaralıyor. Gördüğümüz, duyduğumuz kimi olaylar dışında, gizli kapaklı kalmış ne çok yara vardır kim bilir. Keşke hiç yaşanmasa bu hastalıklı olaylar. • Elinize bir şekilde eski tarihli ve gizli mektuplar geçse okur musunuz? Okuduğunuz satırların derin sırlara gömüldüğünü öğrenseniz peşine düşer misiniz? Peşine düşmenize gerek kalmadan o sırların ortasında kendinizi buluverirseniz peki? İşte kitap bu sırlara ve derin bir hikayeye ev sahipliği yapıyor ve siz o sayfaların derinliğinde kayboluyorsunuz. Merakın dozu hiç düşmeden okudum. Çok beğendim , çok etkilendim. Kaleminiz daim olsun.
Tilki, Baykuş, BakireYaprak Öz · Yitik Ülke Yayınları · 2017368 okunma