2021 14. kitabı
Okunma: 19 Mart 2021 18:39
Bu kitabın incelemesini yazarken 1 puanı sırf sonundan dolayı kıracağımı assla düşünmezdim. Okumak için Eleanor ve Park'ı seçme sebebim tamamen kafa dağıtmaktı ve sonu gerçekten de kafamı dağıttı. Ama olumlu anlamda değil. Sonunu düşünmeden yorum yapmam gerekirse çok sevdim çünkü Park gibi bir karakterle tanıştım. Kitabı okurken kaç kere keşke senin gibi biri karşımda olsa dedim bilmiyorum. İnanılmaz naif, düşünceli ve sevimli bir karakterdi. Karakter gelişimini de yazarın çok iyi ifade ettiğini düşünüyorum. Bir anda hop benim x konusu hakkındaki düşüncelerim değişti modundaki kitaplarını sevmiyorum. Park'ın özellikle Eleanor hakkındaki düşüncelerinin yavaş yavaş farkına varmasına, ben böyle değilim derken aslında gayet de öyle olduğunu anlamasını yazar güzel işlemişti. Ama sonu yüzünden yazara daha fazla iltifat etmeyeceğim, bu kadarı bile fazlaydı. Nasıl böyle bitirebilir, ne yani devamı yok mu, başka bir kitabın içinde de mi geçmiyorlar diye diye en sonunda buraya geldim. Yine de okuyun, Park ile tanışın. Sonra da yazara sinirlenin :)
Eleanor ve ParkRainbow Rowell · Pegasus Yayınları · 20153,305 okunma