2021 6. kitabı
Okunma: 17 Mart 2021 21:40
Yıl 2015, MEB’in hazırladığı bir seminere okuldan bazı öğretmenlerin gitmesi gerekiyor. Tabi çaylak olarak bizi seçtiler. Sinan Canan hocamı o vesile ile tanımış oldum. Seminerden çıkar çıkmaz kimsenin bilmeyeceği şeyler kitabını aldım. Ardından değişen beynim, ama uzun süre rafımda bekledi kendileri. Sinan canan hocam gelişim konusunda öncü bir insan. Beyin deyince akla gelen ilk isimlerden biri. İnsan sürekli gelişim değişim içerisinde ve buna ayak uydurmamız konusunda bizleri sürekli dinç tutuyor. Kimsenin bilmeyeceği şeyler kitabında aklımda en çok kalan konu kaos ve fraktallar olmuştu. Evrenin bir düzen içerinde kaosla aktığını o kadar sade ve anlaşılır anlatmıştı ki raptiye ile tutturulmuş zihnimin bir köşesine. Değişen beynim kitabında ise akış konusu özel ve güzeldi. Bir eğitimci olarak eğitim sisteminde yapılması, düzeltilmesi gerekenleri bizler için not almış. Yeni çıkan ifa serisi yolda, geliyor kütüphaneme. Şiddetle tavsiye ediyorum. Dünya kova yani bilgi çağında fabrika ayarlarımıza geri dönme vakti geldi. Son olarak bahsetmek istediğim nbeyin hocamın ve çevresinin kurduğu şahane bilgilerin paylaşıldığı bir topluluk.
Kişisel Gelişim
Değişen BeynimSinan Canan · Tuti Kitap · 20152,110 okunma