2021 21. kitabı
Vlad Tepesh’e 2. Kitap ile devam ediyoruz Kitabın başında araları açılmış Vlad-Leila ikilisini görüyoruz. Ve buna dayanamayan Leila’nın kaçtığını.. Bu kaçışta başına gelen tehlikelerde yanında olan ise Maximus! Daha önce söylemiştim yine söylüyorum: ne gerçek hayatta ne de kitapta “puppy” karakterlere ısınmam mümkün değil... (puppy karakter: sevdiği kişi başkasına aşık olsa da platonikliği asla bırakmayan, ancak kendini utandıran, köpek yavrusu davranışlarına sahip karakter. Evet bu kavramı ben ürettim ) Ve Maximus tam bir puppy karakter. Leila’da başta ona inanan bir aptal.. Sonuna kadar Vlad’cı olduğum için Leila’ya değil Vlad’a bağlanmış gibi hissediyorum kendimi. Ve spoiler olmasın diye yazamayacağım olaylarda Vlad için çok üzüldüm.. Kitapta yine spoi sebebiyle yazmadığım çok güzel sahneler var. Ancak şunu söylemeliyim ki kitap resmen 2 kitap gibi. 377 sayfada 2 kitaplık olay çıktı diyebilirim. Ayrıca kitap öyle bir yerde bitti ki.. Bir sonraki sayfaya geçerken “Ne?!” Oldum. Yani nasıl devamı olmaz? Bir kitap böyle ortada mı biter (Bu arada bir uyarısı koymakta yarar var ) Vlad, her şeyin iyisine layıksın Acımasızlığın ve geri kafalılığın bence çok iyi, böyle devam Ve Jeaniene Frost dünyası herkese artık önerimdir dememe gerek kalmadı bence
Çifte BelaJeaniene Frost · Artemis Yayınları · 2017126 okunma