2021 16. kitabı
Okunma: 30 Mart 2021 01:11
Herkese selammm arkadaşlar beni oldukça etkileyen ve her kadının okuması gerektiğini düşündüğüm bir kitapla geldim 'Boyalı Peçe' kitap çok akıcıydı okurken hiç sıkılmadım hatta kitap biraz daha devam etse sıkılmadan okumaya devam edebilirdim konusuna gelecek olursak Kitty adındaki karakterimizin kocasını aldatması sonucu gelişen olaylar ve bu süreçte aldığı dersler kendi içinde yaşadığı aydınlanma, ilk başlarda Kitty ye gıcık olmuştum fakat ilerleyen sayfalarda yaptığı hatanın farkına varması ( kocası Walterın vermiş olduğu zekice bir ders sonucu tabiki) bunun sonucunda kendini toplayıp değişim yaşaması ile bir tık daha ısındım karaktere diye bilirim ama tabiki de favori karakterim Walter dı (bu hikaye yanan mağlesef o oldu) çok üzüldüm onun için hakketmemişti ve nefret ettiğim karakter ise pislik bencil kendini beğenmiş Charles ti onun çok kötü bir son yaşamasını çok isterdim. Daha fazla uzatmak istemiyorum kitap beklentimi karşıladı üstüne bile çıktı keyifle severek okudum tavsiye edilir 1k ailesi :)
Boyalı PeçeW. Somerset Maugham · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20163,652 okunma