2021 6. kitabı
Okunma: 04 Nisan 2021 15:51
Uzun zamandır beklediğim bi kitaptı ve sonunda okudum! Öncelikle kapak tasarımının muhteşemliğinin altını çizmek istiyorum. Çok mu zor sevgili yayınevleri şöyle kapaklar yapmak? Neyse, bekledim bekledim ve kesinlikle beklediğime değer bi kitap olmuş. Bir oturuşta bitirmemek için çok uğraştım, cidden dili akıcıydı. Gelelim konuya ve karakterlere, şahsen ben düşman sevgili olayından sıkılmış biri olarak konusunu başta biraz basit buldum ama yazar risk almadan olabildiğince güzel işlemiş bu temayı, aslında kitap size bir yandan çok şey sunuyor ama sunduklarının çok azını gösteriyor. Yazar kurallarıyla bir dünya kurgulamış ama bunu anlatarak risk almak istememiş gibi. Ben şahsen büyülerinin işleniş şeklinin ve diğer cadı türlerinin daha çok yer bulmasını isterdim çünkü hikayeyi geliştiren kısımlar oralardı. İlginç bir şekilde bir çok karakteri sevdim. Lou kesinlikle okuması çok keyifli bir karakterdi. Zeki, çevik ve ahlaksız olduğu için yer yer güldürdü. Reidin biraz kabız bir başrol olduğunu düşünsem de çift olarak hoş oldukları kesin. Şahsen benim favorilerim Ansel ve Coco oldu. Sadık dostlar olmak dışında nasıl insanlar olduklarını ve neler yaşadıklarını okumayı çok isterim. Bir de Beau vardı ki ne ara bizim ekibe dahil oldu neden peşlerinden sürüklendi bir de üstüne bana kendini sevdirdi anlam veremedim ama hoşuma gitti, daha aktif bir rol oynadığını görmek güzel olur. Hikayenin sonu hızlı bağlandı ve biraz yavan bir tat verdi ama benim fikrim yazar ilk kitabında çok başarılı bir başlangıç yapmış. Serinin devamını ve eğer yazarsa yeni kitaplarını hemen alıp okuyacağım.
Serpent & DoveShelby Mahurin · HarperTeen · 20192,649 okunma