Çok mutluyum: Ali Şeriati'nin '' Sizi rahatsız etmeye geldim'' cümlesini, hayatıma dair büyük bir öğüt ve destur vesilesi yapacağıma dair kendime söz vermiştim. Kimseye yaranmaya çalışmayacaksın, kimsenin nabzına göre şerbet verip ruhunu topluma satmayacaksın demiştim, başarmışım. Şimdilik kitabımı okumayan dört kişi, hiçbir makul sebep oluşmamışken kitabıma 1 puan vermiş! :) Kitabıma 1 puan vererek bana en büyük onur nişanesini verdiler, sağ olsunlar. Demek ki farkında olmadan şimdilik aşikar 4 kişiyi, gizliden gizliye tepkisini yaşayan 4'ün katsayısı kişileri rahatsız edecek iletiler yazıp karşımda insan biriktirmişim. Ancak böyle ayak oyunlarıyla, çaresizliklerle, suni puanların arkasına sığınarak tepkinizi gösterirsiniz, ötesine cesaret etmeye ne ilminiz ne olmayan şahsiyetiniz yeter zaten! Aferin oğlum Furkan! Nice 4 kişilere, Nice 4 kişilerin arkasına saklanarak tepkisini gösterdiği kitaplarına... Dilerim artarak sürsün!
Furkan
+2 daha ekleyin, 4 oldu 6, zavallı sayısı artıyor, kızıyor muyum, aksine seviniyorum😂 Birisi de çıkıp demiyor ki; " kardeşim ne kitapmış be, kitabın itibarını zedelemek isteyenlerin verdiği bir puanla, kitabın itibarını kurtarmak isteyenlerin verdiği on puan savaşıyor 😂 Kitap puanı bir düşüyor bir yükseliyor, dolar gibi kitapmış 😂 bu kitabın yazarı belli ki ya Rockefeller, ya Rotschild, ya da Ford ailesine falan mensup 😂 Hayır kardeşim, aylık akbil kullanan bir şairim ben 😂 " Not: Kitabın itibarının elbette ki bu uygulamadaki puan sistemine bağlı olmadığını biliyorum.Eğer öyle olsaydı kitabı okumayanın puan verebilme şansı olmazdı değil mi, tabi uygulama yöneticileri kötü niyetli davranıp böyle bir açık kapı bırakmadıysa 😊 Gelişmelerle sizlerle olmaya devam edeceğim😊
Bu durum eylemin, üretmenin önündeki engel olsa gerek. Daha iyiye daha güzele demek varken neden yok etmeye çalışmak dibe çekmek.. Peki insan neden bu düşünceyi sahiplenir. Başkasını aşağı çekmeye, birçok sebebi olsa gerek. Umarım kendilerini ayağa kaldırabilirler. Yaşam bu hali ile onlar için daha da zor olmalı.
Furkan
Üzülüyorum.Kişilere ve onları yöneten algılarına hüzünleniyorum lakin beni asıl hüzünlendiren olguların basiretsizliği ve kirlenmemiş hiçbir olgu bırakmamış olmaları. "Öyle ucuz ettiler ki her şeyi; sözü, saygıyı, erdemi, ölümü bile kirlettiler." Benim hüznüm bu. Yoksa üç beş soytarıyı önemsemem.Kişilerle derdim yok ama onların böyle kovuçlanmasına sebep olan olgularla derdim var.
Furkan
6 oldu 8 😊 Size inat bu iletiyi silmeyeceğim, burada tutacağım, bu yorumu okuyorsunuz biliyorum çok zavallı, aşağılık kişiler 😂😘 Sekizinizin okuduğu toplam kitap sayısı ve ürettikleri, benimki kadar değildir biliyorum, onun için size bu kadar cümle bile çok😂 Öpüldünüz 😘
Meyve veren ağaç taşlanır 👏👏👏
Furkan
Senden ciddi bir yorum okuduğuma inanamıyorum 😊
9😂