2021 46. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2021 15:12
Kayıtlara geçsin lütfen. Eğer ki benim gibi ilk kez bilim içerikli bir kitap okuyacaksınız veya okumak istiyorsanız DÂHİCE HATALAR en doğru adres. İnsanoğlu hata yaparak büyür, gelişir ve ölür. Kimse de ben hiç hata yapmadım diyemez. Koskoca bilim insanları bile ne hatalar yapmış biz mi yapmayacağız. Ha! Aradaki tek fark bu bilim insanları hataların çözümü için canla başla doğruyu bulmaya çabalıyorlar. Kitap beş bilim insanının hatalarını ve bu hataları nasıl başarıya dönüştürdükleri anlatıyor. Abartısız hepsini hayranlıkla okudum. Yalan yok bilimle hiç alakam olmadı, çok eskilerden bildiğim tek bilim insanı Albert Einstein ve Linus Pauling’di. Beraberinde Charles Darwin, William Thamson ve Fred Hoyle gibi dâhilerle de tanıştım, hatalarını, hatalarından doğan doğruları ve başarılarına tanıklık ettim. Bu caanım kitabı @nihllck.kitap Ve birbirinden değerli bookstagram arkadaşlarla beraber okuduk. Bilim seviyorsanız ve bu dâhilerin hataları ve başarılarını merak ediyorsanız mutlaka OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Dahice HatalarMario Livio · Altın Kitaplar · 202059 okunma