·480 syf.····Okunma: 09 Nisan 2021 21:15 Uzun zamandır Beyza Alkoçun kaleminden bir kitap okumamıştım. Son zamanlarda Beyzanın kalemi beni pek içine çekmiyordu bu kitap benim sevdiğim heyecanlı aksiyonlu sahneleri olan kitaplardan değildi sakin olaysız kafayı dinlemek için müzik eşliğinde okunabilecek çerezlik bir kitapti. Kitabın bazı yerleri beni çok üzdü fakat ne kadar üzerse üzsün beni aglatabilecek kadar duygularımla bütünleşmedi o malum sahne çok basit ve hızlı bir şekilde geçip gitti o sahnenin daha güzel bır sekilde yansıtılmasini beklerdim. Baş karakterler çok güçlü karakterlerdi özellikle Mine karakteri beni kendine hayran bıraktı.Efe karakteri ise benim Beyza Alkoc kitapları arasından en sevdiğim erkek karakter oldu. Benim için beklentimi aman aman karşılayan bir kitap olmadı sakin ve güzel bir aşkın olduğu kitap okumak isterseniz tam size göre bir kitap.Bu arada değinmeden edemiyecegim kitabın şarkısı kitaptan çok çok daha guzel Beyza Alkoc umarım şarkı sözleri de yazar sıklıkla son zamanlarda dinlediğim en güzel şarkılardandi.Bu kadar puan vermem kitap kötü olduğu için değil benim sevdiğim kitaplara nazaran aşırı sakin olması