Tümünü Gör
10/10 puan verdi
“Çok fazla kötü insanla karşılaşmıştım ve artık onların her birine karşılık gelecek kadar iyi insanla karşılaşmam gerektiğine inanıyordum.” Bir gecede şöhrete kavuşan bir müzisyen. Tek hedefi başarı olan genç bir magazin yazarı.. Her şey böyle başlamıştı değil mi? Efe ve Mine’nin hikayesi böyle başlamıştı. Rengârenk Acılar’ın hikayesi böyle
10/10 puan verdi
Öylesine biri...
Okuduğum en güzel nadir kitaplardansın. Karakterlerden betimlemeler kadar tek kelimeyle muhteşem. Efe Duran'ın karakterinin zamanla değişimi ve birbirlerine kattıkları güzellikler.. Günümüzde gerçek sevgi yoktur fakat bunu bu ve bu tür kitaplarda hissedebiliyorsunuz, bu kitap gerçekten seven bir insanın sevdiği bir insan için, ailesi ve geleceği için her şeyi feda edebileceğini ve en güzel çiçeklerin bataklıklarda yetişebileceğini anlatıyor.
7/10 puan verdi
Mine ve Efe’nin hikayesi...
“Bize hiçbir şeyi yaşamayı hak görmeyen herkese bir çiçeğin bataklıktan da doğabileceğini göstereceğiz.” Merhaba, Bugün Beyza Alkoç’un en son çıkan kitabı No:26 hakkında incelememi yazıyorum. Umarım faydalı olur. İlk başta No:26’nın bendeki yerinden bahsetmek istiyorum. Kitabı ilk başta wattpadden okuduğum için kitap benim hayatımın bir kısmına da eşlik etmiş oldu. Kimi gün çok üzgündüm, akşam yeni bölümü okuyunca kafam dağıldı. Ece, Mine ve Efe ile güldüm, düşündüm, kızdım. Gün ne kadar kötü geçmiş olsa da Beyza Alkoç’un satırlarında bunu unutuyordum. Evet benim hislerim böyle kitap hakkında. Şimdi kitabın en sevdiğim özelliğini söyleyeceğim. Yazarın diğer kitaplarıyla karşılaştırdığımızda gerçekçiydi. Yeri doldurulmadı her şeyin. Yani kendimize daha yakın hissedebiliyoruz karakterleri. Okuyanlar daha iyi anlamıştır. Rengarenk acılar da bu kitabın özel yanlarından biri. Filmlerin şarkıları olurdu ama bir kitap için yazılan şarkıya ilk defa denk geliyorum. Çok güzel.
No: 26Beyza Alkoç · İndigo Kitap · 20219,6bin okunma
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.