2021 9. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2021 08:56
'' Gece Sesleri '' kitabı Yazarımız Ayşe KULİN'in okuduğum dokuz veya onuncu kitabı yazara ait daha önce okumuş olduğum kitaplardan çok farklı bir konusu var bu kitabın, ellili altmışlı yılların siyasi ve sosyal hayatının incelenmesi istenmiş olsada roman daha çok ucuz yeşilçam senaryoları gibi geldi bana zengin insanlar, konak hayatı konusu herzamanki gibi ağalar ağa çocukları ve yanlarında çalışan insanların hayatları herzamanki gibi zengin çocuklarının yanaşmaları ile olan ilişkileri ve gizli saklı doğan çocuklar, çarpık ve yasak ilişkiler ve bu ilişkilere paranın ve gücün kullanılması ile gizlenmesi aile içinde mazur gösterilmesi hile ve rüşvetle daha çok zengin olma ve sonraki pişmanlıklar anlatılmakta Roman özetinde daha çok bir anne kızın arasında geçen olaylar ve anne kız ilişkisi gibi gösterilse de daha çok insanların yaşadığı pişmalıklar ön plana çıkarılmaktadır. Bence bu kitabı okuyan bişey kazanmaz okumayanda bişey kaybetmez yazarın daha önceki kitapları benim çok daha hoşuma gitmişti o nedenle bu kitabı da alıp okududum yarım bırakacaktım fakat yarım bırakmayı sevmediğim için bitirdim. Tavsiye edermiyim bilemiyorum. Okumak isteyen okur fikrini paylaşır. Bizde bundan memnun oluruz.
Gece SesleriAyşe Kulin · Everest Yayınları · 20125,7bin okunma