Puan vermedi·207 syf.··Beğendi
···Okunma: 11 Nisan 2021 19:32 Yüzlerce sayfalık şiir kitabını okumak gibiydi bu kitabı okumak. Sevmek,üstelik karşılık alamadan bunun imkansızlığını bile bile sevmek ve bundan kıvanç duymak... Bilmem kaç kişinin yaşayabileceği bir durum.
“Yeryüzünde yaşamış kaç kişi benim gibi sevebilir bilmiyorum” derken aslında Ahmed Arif her şeyin farkında ama keşke bu sevgi bir takıntı olmasa.
Ahmed Arif’in, Leylâ Erbil’e seslenişi bir serzeniş biçimdedir ki kitabın dikkat çekme sebebi belki de budur. Ahmed Arif’in sevgisinin yanı sıra dilinin samimiliği,ince düşünceleri ve her şeye rağmen tüm duygularına açıklık getirişi beni en çok etkileyen şeylerden biri oldu. Kitap boyu kızdığımız Leylâ Erbil’e şiirleri yayımlattığı için belki de hep borçlu kalacağız.