2021 69. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2021 15:06
İçimde basmakalıp laflardan bir usanç dalgalanıyor. Kontrol edemediğim o kadar çok şey var ki!.. . . Bir dünya düşünün X kromozomuna artık gerek yok!.. Erkek spermi olmadan kadınlar hamile kalabilecek... Portsmouth Üniversitesi Üreme Tıbbı Merkezi de düşündü.. Yıllardır tartışılan araştırmalarının sonucunda iki kadının tüp bebek yöntemiyle üremesi hakkında planlarını duyurdu... Çok ses getirecek bu deney için kadın çiftler başvurusunu yaptı bile... Bu çiftlerin arasında Post muhabiri Jules ve sevgilisi Rosie de var. Tüm testler yapıldı ve yumurtadan yumurtaya döllenme işlemi gerçekleşti... Rosie ve Jules sonuç için çok heyecanlı ama maalesef halk ve aşırı dinci örgütler onlarla aynı duyguları paylaşamıyor. Çünkü y 'den y' ye yapılacak döllenmeden sadece kız çocuk üreyebilecek.. Bu durum erkek neslini tehlikeye attığı için, çok dikkatli olmalı, bu süreci gizlilik içinde tamamlamalılar... . . Süreç başladı , testler yapıldı... Sonuç pozitif, Rosie hamile.. Ancak, çok güvendikleri ailelerinden bir kişi bilgiyi para karşılığı basına sızdırınca hayatları kabusa döndü... İlk KADIN BABA olmaya hazırlanan Jules için işler iyice kontrolden çıktı.. Artık hem kendisini, hem sevdiği kadını, hem de henüz doğmamış bebeğini korumak zorunda... Dışarıdaki çılgın kalabalık linç için daima hazır... Jules ve Rosie onları bekleyen bu zorlu süreçten yara almadan çıkmayı ve kızlarını kucaklarına almayı başarabilecek mi? Cevabımız ve fazlası eserimizde der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim Kitapla Kalın
XXAngela Chadwick · April Yayıncılık · 202143 okunma