2021 10. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2021 11:11
Selam millet Üç etkinlik için çok güzel tek kitap buldum. @sinemturkcuofficial ile okumaya başladığımız kitabı #illekitaplahistoricalokuyoruz ekibi ile ikinci kitabına başladık. Melis Ünler nin başlattığı #harflerleokuyoruz etkinliğinde ise bu ay T harfinde olunca süper oldu @bitutamokur #bitutamhistorical etkinliğine de katılmış oldum Gelelim kitabın konusuna : Passion yas sürecinde olsa da mutsuz olan evliliğin kırıntılarını hala yüreğinde taşıyordur. Kristal Saray da karşısına çıkan ve onu kurtaran Mark ile derin bir tutkuya kapılır. Kitabın adından da anlaşılacağı gibi ilk sayfasından her anına kadar bizi baya +18 içerikli olayla süreklerken bir yandan da Mark'ın annesinin yazdığı gizli mektup gün yüzüne çıkmış ve itibarı aynı zamanda kardeşinin itibarı zor durumda kalmıştır. Gelen tehditlere boyun eğip istenileni mi yapacak yoksa Passion ile aşkını mı yaşacak okuyup görüyoruz. Gayet akıcı olsa da bazı bölümler de ki nemesis baskısı kızların söylediğine göre sansürlüymüş ona rağmen bu kadar da olmasa mı dedim bu kitap yanlışlıkla ortaokul çağında birinin eline geçse bence hayatının şokunu yaşar diye düşünüyorum Sizlere alıntı bırakacak kaçıyorum ikinci kitapta görüşmek üzere #alıntı "Kalbimin sonsuza dek sana ait olduğunu bilmeni istiyorum. Ne olursa olsun, seni daima seveceğim." "o zaman senin sevgini hayal edeceğim." Passion'un kalbi yine paramparça oldu. "Ben de senin sevgini hayal edeceğim." Parmaklarını onun saçlarından geçirdi ve hep onunla özdeşleştireceği hafif limon kokusunu içine çekti. #birfincankitaplikileokuyoruz #historicalromance #tutku #lisavaldez #lisevaldeztutku #tutku #tutkuserisi #kitapönerisi #kitaptavsiyesi #kitap #book #bookstagram #okudumbitti
TutkuLisa Valdez · Nemesis Kitap Yayınları · 2019264 okunma