2021 14. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2021 16:49
Filiz Gökdemir KöşkerKebbat Kör Sadece gözü ile görenler, kulağıyla her duyduğuna inanalar, hem kör hem sağırdırlar. Görmek ve duymak tek başına hiç bir şeydir... Bu insanlar yürekleriyle hissedemezler çünkü. Bazen önemsiz gibi görünen küçük ayrıntılar ben buradayım diye büyük çığlıklar atabilirdi, küçük bir ip ucu olayın bütün seyrini değiştirebilirdi. Herşeye biz karar veriyorduk, başımıza ne gelirse gelsin olaylar karşısında duruşumuz ve ne yaptığımız çok önemliydi, konu sana ne olduğu değil buna nasıl tepki verdiğindi. Herkese merhaba çok güzel bir grup ile beraber @kitapcilginlariokuyor moderatorlüğünde @haimeli123 @demetin_kitap_tutkusu Fatma Bıyık @birkitap_50 @hüsnesofuoglu @zeynep_the_book_reader ile beraber @filiz4444 yazarımızın @sokakyayingrubu'dan çıkan Kebbat Kör kitabını okuduk Kitabın konusundan bahsedeyim Parçalarına ayrılmış bir ceset, sırlarla dolu bir cinayet şüpheliler, kanıtlar, masum insanlar ve tüm bu olayların ortasında başarılı ve gizemli bir avukat Derviş Kökmen. Komiser Sezin ve cinayet büro amirliği ekibi bu şüpheli cinayeti araştırırken insanın kanını donduran gerçekler bir bir gün yüzüne çıkıyor. Katilin kim yada kimler olduğunu, gizemli avukat Derviş Kökmen'nin sırrını ve daha fazlasını bu güzel kitabı okuyarak öğrenebilirsiniz. Kebbat serisinin 3. Kitabında heyecan kaldığı yerden devam ediyor, yazarımızın akıcı anlatımı ve eşsiz kalemi toplumumuzun kanayan yarası kadınlarımız, çocuklarımız ve görmezden geldiğimiz gerçeklerle bir araya gelince bu muhteşem eser ortaya çıkmış. Kitabı okurken bilmediğimiz pek çok bilgiyi öğreniyor, öğrenirken de kendimizi sorguluyoruz, bu harika kitabı kaleme aldığı ve bize okuma fırsatı verdiği için yazarımıza çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Yeni yorumlarda görüşmek dileğiyle kitaplarla ve sevgiyle kalın. #kitapçılgınlarıokuyor #kitapyorumu #kitapkurdu #kebbat3kör #kesfetteyiz #bookstagram #booklover #sokakyayıngrubu
KörFiliz Gökdemir Köşker · Sokak Kitapları Yayınları · 202118 okunma