2021 3. kitabı
Kitabın gelecekte geçmesi beni meraklandırdı yeniden kölelik gelmesi falan işte sanırım ama öyle beklediğim gibi çıkmadı konusunu yazmaya üşendim neyse yoruma geçeyim spoiler var kitabın yorumlarında hep kız karakterine aptal salak falan denmiş ama Edward çok mu iyi yani ikisinin hastalıklı duyguları bu aşk olamaz olmamalı bence evet Jamie saçma ve bazen aptalca davranıyor köle olduğu için ezilmiş o yüzden biraz ezik gibi davranıyor bu söz söyleme şeklim doğru gelmeye bilir ama öyle Jamie Marlonla kaçtıktan sonra Edwardın yaptıkları kabul edilemez ya psikolojik ve fiziksel şiddet var zaten Jamie kaçmadan önce Edward çocuk istiyor diye zorla kızla birlikte oldu tokat dalan attı her kızdığında başkaları ile birlikte olmuştu sonra Jamieyi yakalayınca ettiği eziyetler intihara sürükledi sonra birlikte oldular falan mutlu olmuşlardı son kısımda ikinci kitapdan alıntı vardı artık Jamie ve Edward olmayacak ölmüşler daha okumak istemedim çok uzundu ve olaylar birbirini tekrarlıyordu ilk kitapda ama akıcıydı ikincisini okumaya gerek duymadım ve Edward bence Jamienin bedenini seviyor ondan önce kilolu halini hiç sevmemiş Marlon ise kilolu halini bile sevmiş ve daha centilmen daha iyi davranıyor vurmuyor kıza mesela yada zorla birlikte olmuyor başka kadınlarla olmuyor asıl seven Marlondu bence
KöleIşıl Parlakyıldız (Işılca) · İndigo Kitap · 2017711 okunma