Modern Çağ Masalı

İndigo Kitap
Sıralamalar

2022 10. kitabı
Okunma: 14 Mart 2022 16:56
Çok güzeldi elimden bırakamadım. Jaymie'ye çok kez kızdım çünkü bir türlü kölelikten çıkmayışına her daim sessiz kalışına. Edward'a aşırı sinirlendim sonlara doğru. Ama çok güzeldi hemen diğerine geçiyorum.
KöleIşıl Parlakyıldız (Işılca) · İndigo Kitap · 2017710 okunma
Kitabın tamamını ne yazık ki okuyamadım, sürükleyici olmasına karşın aynı şeyler tekerrür ediyor kitapta, yeter ama artık ya diyorsunuz bir süre sonra. Ayrıca romanda romantizm çok yanlış bir şekilde işlenişmiş, erkek karakter kıza değil kızın bedenine aşık. Romanın okuyucu kitlesi dikkate alındığında genç kızlarımızın okumaması gereken bir roman olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın içeriğinden ötürü değil (gerci onun da etkisinin olmadığını söyleyemem ama), yazar aşkı çok yanlış dile getirmiş. Saplantı aşk değildir. Romanın kurgu kalitesi +15 olmasına karşın içeriği +18 di. Kitap 650 sayfa olabilir ama gereksiz yerler çıkarıldığında 300 sayfa anca tutardı sanıyorum.
Puan vermedi
Gözyaşlarınız akarken, tutku teninizi ısıtacak...Kudretli bir prensin, bir köleye duyduğu tutku…Bir kölenin efendisine aşkı…Veliaht Prens Edward, yatağını nice kadınlar süslerken, aradığı tutkuyu kölesinin gözlerinde bulduğunda, aşık olabileceğini hiç düşünmemişti. Prens Edward’ın aklını kurcalayan sorunun yanıtı gayet basitti: İkisi de sadece bedenlerinde özgürdüler. Ne Edward bir prensti ne de Jaymie bir köle...Dudakları, gözleri, elleri özgürce konuşuyordu. Sevişmeleri, birbirlerine haykıramadıkları, söylemek isteyip susmak zorunda kaldıkları cümlelerdi. Her istediğini elde etmiş bencil bir prens, bir kölenin aşkıyla baş edebilecek mi? Aşkları için geleneklere karşı savaşırken engelleri aşabilecekler mi? Kaybedişi, intikamı ve pişmanlığı yaşarken sevgileri yeniden doğru yolu bulabilecek mi? Şehvetin, masumiyetin ve acının derinlerinde, aşkın her halini antalan bir hikâye...
2025 65. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2025 02:09
Hemen başlıyorum içimi dökmeye, doya doya eleştireyim var mısınız okumaya? Önce konusundan bahsedelim tabisi: 24. Yüzyıl başları(?)İki binli yılların başında insanoğlunun açgözlülüğü ve gelişen
2019 39. kitabı
Bu kitaba 5 yıl önce başlayıp, bitirememiştim. Çünkü kitap çok akıcı olmasına rağmen gitmiyordu. Konu olarak içerilik olarak da beni yansıtmıyordu. Kitap 734 sayfa ama ben gele gele 200 . sayfaya anca gelmiştim . Sonra bir kenara atıp okumayacağım dedim. Okumadım da taki bu sene ağustos ayına kadar dedim ki yarım bırakmıştım. Ne olursa olsun benim okuduğum hiç bir kitap yarım kalmasın deyip kitabı okuyup bitirdim. Benim için zaman kaybıydı diyebilirim. Dili sade ve çok akıcı ama çok fazla uzatılmış . Sürekli kendini yinelemiş. Kitabın baş kahramanı da sinir bozucunun tekiydi zaten. Kitap boyunca sinirlenip durdum. Yakın çevremden bu kitabı onlarca defa okuyanlar var. Nasıl okuyorlar anlayabilmiş değilim. Okuyan kesim de çoğunlukla 16-18 yaş arası gençler. Ki bu kitap bu yaş grubu için kanımca hiç uygun olmayan bir kitap. Bu kitap için rezaletti tam olarak diyebilirim.
2021 34. kitabı
Kitabın ilk sayfalarını okuduğumda iyi ki bu kitabı aldım dedim , sonlara doğru pişman oldum. Kurgusu çok kötü , yazım çok kötü , herşey kötü kapak güzel Kapağa bakıp gidip kitap alırsan böyle olur diyorum kendime Işıl Parlakyıldız (Işılca)Işıl Parlakyıldız (Işılca) KöleKöle
Roman
2021 3. kitabı
Kitabın gelecekte geçmesi beni meraklandırdı yeniden kölelik gelmesi falan işte sanırım ama öyle beklediğim gibi çıkmadı konusunu yazmaya üşendim neyse yoruma geçeyim spoiler var kitabın yorumlarında hep kız karakterine aptal salak falan denmiş ama Edward çok mu iyi yani ikisinin hastalıklı duyguları bu aşk olamaz olmamalı bence evet Jamie saçma ve bazen aptalca davranıyor köle olduğu için ezilmiş o yüzden biraz ezik gibi davranıyor bu söz söyleme şeklim doğru gelmeye bilir ama öyle Jamie Marlonla kaçtıktan sonra Edwardın yaptıkları kabul edilemez ya psikolojik ve fiziksel şiddet var zaten Jamie kaçmadan önce Edward çocuk istiyor diye zorla kızla birlikte oldu tokat dalan attı her kızdığında başkaları ile birlikte olmuştu sonra Jamieyi yakalayınca ettiği eziyetler intihara sürükledi sonra birlikte oldular falan mutlu olmuşlardı son kısımda ikinci kitapdan alıntı vardı artık Jamie ve Edward olmayacak ölmüşler daha okumak istemedim çok uzundu ve olaylar birbirini tekrarlıyordu ilk kitapda ama akıcıydı ikincisini okumaya gerek duymadım ve Edward bence Jamienin bedenini seviyor ondan önce kilolu halini hiç sevmemiş Marlon ise kilolu halini bile sevmiş ve daha centilmen daha iyi davranıyor vurmuyor kıza mesela yada zorla birlikte olmuyor başka kadınlarla olmuyor asıl seven Marlondu bence
2022 1. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2022 14:05
Herkese merhaba Bu gün sizlere @isil_senyuz yazarımızın Köle serisi'nin ilk kitabından bahsedeceğim. Ne kral, ne krallık, nede dünya... Sen yanımda olmadığın sürece umrumda değil! Ve inan bana
2019 34. kitabı
🤹‍️🤹‍️Kitap Yorumu🤹‍️🤹‍️🤹‍️ #köleokuyoruz Işılca Işıl Şenyüz Modern Çağ Serisi Kraliçenin hain tuzağında ne yapacağını bilmeyen Köle Jaymie haince planı bozmak için bir plan yapar. Bu plan gerçekten tutar. Istemeden olsa da Prens Edvard Jaymie'nin kim olduğunu bilmeden aşık olur . Olay 24. Yy'da geçmektedir. Teknolojinin en üst sınırları. Ama insanoğlunun köle istediği hiç bitmemiş. Prens Edward bu sistemi kaldırabilecek miydi? Kudretli bir prensin aşkı bir köleyi mutlu edebilecek mıydı? Aşk makam, mevki tanır mıydı? Peki Jaymie bu aşka karşılık ne cevap verecekti? Birbirlerine karşı söylemedikleri ne çok şey vardı... Kaybedisleri., aşkları , intikamları, pişmanlıkları bunları aşabilecekler mıydı? Okurken güldüm , ağladım , meraklandım acaba ne olacak.diye sabırsızlıkla bekledim. Tavsiye ederim.
2019 1004. kitabı
#okudumbitti #kitaptanıtım #Işılca Köle & Modern Çağ Masalı Işılca İNDİGO KİTAP Sayfa Sayısı: 652 Gözyaşlarınız akarken, tutku teninizi ısıtacak... Bazı bölümler kendini tekrar etse de okunması kolay bir roman olmuş. Ancak içeriği nedeniyle üzerinde yaş sınırlamasıyla ilgili bir uyarı olması gerekirdi. facebook.com/groups/20736322... SihirliFlutSihirliFlut ukitap.com/u/SihirliFlut zebramo.com/users/323273809