2021 51. kitabı
#okudumbitti #ceket #alıntı ➡ "Erkek adam ağlamaz" diye bir söz vardır ya aslında "Kalbi olmayan ağlamaz" olmalıydı. Kadir içkici babasının yaptıklarından bıkmıştır. Demirci dükkanında çalışıp çabalar fakat babası parayı başka kadınlara yediren birde o kadınlardan birini eve getirince annesini ve kardeşini alıp İstanbula gelir. Demircide çalışmaya başlayan Kadir geceleri pavyonda sigara satmaya başlar. Yoldan geçerken düğünde gördüğü Zeynep'e aşık olur. Zeynep'in sol kolu yoktur ve ailesi onu Kadir'e vermez. Kızını kendisi gibi engelli birine vermeyi istediğini söyler. Çaresiz Kadir sevdiğine kavuşturabilecek mi? Kader üst komşusu Zeynep ablasından alıp okuduğu kitapta ki kadının o olduğunu anladı ama eşi Kadir değildi kitabın son sayfaları yoktu gerçeği öğrenmek için yukarı çıktı erkenden sorularına cevap bulmalıydı. Akıcı bir dille yazılan kitap sonuyla beni çok şaşırttı. Hayatın içinden konulara değinilmiş çok güzel bir kitaptı. Görünen ile gerçek arasındaki farkı anlatan kitabı tavsiye ederim.
CeketArif Cansın · Herakles Yayınları · 202025 okunma