Bir Psikiyatristin Gizli Defteri
2021 17. kitabı
Merhabalar, kitabı Duygu Akın çevirisi ile okudum ve oldukça güzeldi. Kitapta bir psikiyatristin karşılaştığı ilginç vakalar mevcut. Yazarlarımızdan biri kitaptaki olayları yaşayan psikiyatrist diğeri ise onunla birlikte kitabı ortaya çıkaran eşi. Yer yer gizemi çözme heyecanına girdim kitabı okur iken, bulmaca gibi olan anlatılar mevcut. Onun dışında içerisindeki olaylara örnek verip okurken aldığım hazzı almanıza engel olmayayım ama canınızın çekeceğini düşünüyorum , doktorumuzun yerinde olmak isteyeceğinizi. Ben istedim, aksilik çıkmaz ise de olacağım inşallah. Öneririm, keyifli günler dilerim
Bir Psikiyatristin Gizli DefteriGary Small · Doğan Kitap · 202136,5bin okunma
Vir🌹 kullanımını öğrenecegim insAllah ancak ben inanıyorum ki siz vurgularımı düzgün okuyorsunuz zaten. 🌼🍀 şans bizi tanıyan da🐣👻
Yavuzhan Tepebaşı
Haklısınız efenim, dikkat etmeye çalışıyorum🌿
Çok güzel çok güzel çok severek önerdiğiniz için okumuştum ben de çok sevdim👻 elbette bir doktor olma şansım yok sizin adınıza çok mutlu oldum dilerim hayallerimizi gerçekleştiririz 🌼🌹🍀 yorum için teşekkür ederim tekrardan.
Yavuzhan Tepebaşı
Vir⚘ eklemek isterdim ekleyebilsem , çünkü her sözünü doğru vurgularla okumak isterim. Beğenmeniz beni mutlu etmişti. Hayata nice güzellikler katacağınıza eminim. Şans sahibi olan bu dünya ve sizi tanıyanlar olsun 🐧🌟🌾🐸🐥🐿
🙈🕊️🎉🐣🌼🌹🥰💫