2020 9. kitabı
"Sırrını rüzgara fısıldarsan,ağaçlara söylediği için suçlayamazsın." "Sevgi,insanın yüreğinden çıkan sessiz çığlıklarıdır;Bazen onu sevdiğimiz insanlar bile duyamaz." . Gözyaşları eşliğinde soluksuz okuyacağınız tesirli bir romanın sizi alıp götürmesine hazır mısınız? . İki kadının muhteşem dostluğu,aynı kadere,zorluklara birlikte göğüs germeye çalışması... Savaşın enkazları arasında kalmış hayatlar... Yasakların,dışlanmışlığın tokatını yemiş kadınlar,çocuklar ve masum gönüllerinde hissetmemeleri gereken büyük acılar... Ve tüm bunların eşsiz bir örüntüyle harmanlandığı,buram buram dram kokan bir roman... Afganistan doğumlu yazar Khaled Hosseını,bu kitabında da işgal altındaki Afganistanı kadın ve çocukların gözüyle okuyucularına sunuyor.Ve olağanüstü kurgusuyla sadece Afganistan halkının değil,benzer durumda olan tüm coğrafyanın sesi olmayı başarıyor. Her şeyiyle dört dörtlük,tüyleri diken diken eden adı gibi muhteşem bir roman. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyor,aynı duygu ve etkinin sizlere de geçeceğini umut ediyorum. Keyifli Okumalar . . #kitabiyografi #binmuhteşemgüneş
Bin Muhteşem GüneşKhaled Hosseini · Everest Yayınları · 2026119,4bin okunma