2021 106. kitabı
Okunma: 15 Nisan 2021 18:26
Merhabalarrr. Ateş serisinin 9.kitabının yorumuyla karşınızdayım. Sanırım lise sondan beri seriyi güncel olarak takip ediyorum ve normalde 5.kitapta final olması beklenen seri, çok fazla beğeni alınca yazar seriyi uzatmaya karar verdi.Kısa zaman önce yurt dışında serinin 11. kitabı çıktı ve umarım burda da kitabı en kısa zamanda çıkarırlar. Ayrıca maalesef serinin ilk 3 kitabının basımı tükendiği için çoğu kişi bu güzelim seriyi okuyamıyor. Eğer pdf olarak bulursanız bu seriye kesinlikle başlayın. Kitabın yorumuna gelecek olursam, seri kesinlikle bambaşka yerlere doğru gidiyor. Kitap ilk cümlesinden itibaren sizi kendine çekiyor ve kendinizi bir oturuşta kitabı bitirmenize sebep olacak olaylar silsilesinin içinde buluyorsunuz. Sidhe Kahinler, faeler, sinsar dubh ve daha bir sürü değişik şeyle karşılaşıyorsunuz..  Cruce yine bildiğimiz gibi ortalık karıştırmaya devam ediyor ancak Mac ve Barrons'un ilişkisinin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha görüyoruz. Üstüne üstlük Dancer, Ryodan ve Dani (Jada) üçlüsünde olaylar acayip karışıyor. Son olarak kitabı çok keyif alarak okudum ve bir sonra ki kitabı okumak içinde sabırsızlanıyorum. Kitaba puanım 8 /10 Sevgiyle kalın.. Merhabalarrr. Ateş serisinin 9.kitabının yorumuyla karşınızdayım. Sanırım lise sondan beri seriyi güncel olarak takip ediyorum ve normalde 5.kitapta final olması beklenen seri, çok fazla beğeni alınca yazar seriyi uzatmaya karar verdi.Kısa zaman önce yurt dışında serinin 11. kitabı çıktı ve umarım burda da kitabı en kısa zamanda çıkarırlar. Ayrıca maalesef serinin ilk 3 kitabının basımı tükendiği için çoğu kişi bu güzelim seriyi okuyamıyor. Eğer pdf olarak bulursanız bu seriye kesinlikle başlayın. Kitabın yorumuna gelecek olursam, seri kesinlikle bambaşka yerlere doğru gidiyor. Kitap ilk cümlesinden itibaren sizi kendine çekiyor ve kendinizi bir oturuşta kitabı bitirmenize sebep olacak olaylar silsilesinin içinde buluyorsunuz. Sidhe Kahinler, faeler, sinsar dubh ve daha bir sürü değişik şeyle karşılaşıyorsunuz..  Cruce yine bildiğimiz gibi ortalık karıştırmaya devam ediyor ancak Mac ve Barrons'un ilişkisinin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha görüyoruz. Üstüne üstlük Dancer, Ryodan ve Dani (Jada) üçlüsünde olaylar acayip karışıyor. Son olarak kitabı çok keyif alarak okudum ve bir sonra ki kitabı okumak içinde sabırsızlanıyorum. Kitaba puanım 8 /10 Sevgiyle kalın..
Ateş ŞarkısıKaren Marie Moning · Artemis Yayınları · 2018132 okunma