·448 syf.··Beğendi
···Okunma: 10 Nisan 2021 02:10 Akın Ateşdağlı bulma duası enter.Evet ben yine bir kitap karakterine tutuldum arkadaşlar. Çünkü böyle bir adam olamaz.Okurken gözlerim biz ne okuyoruz ya dediler,şu an parmaklarım yazdıklarına inanamıyor. Öyle güzel ve özel bir karakterdi Kaşıbeyaz ve asla unutamayacaklarım arasına girdi.
.
Adeta bir matematik dehası olan Hazal ailesinin borcunu ödeyebilmek için çok tehlikeli bir oyuna girerek bir kumarhanede kart sayarak para kazanmayı hedefler. Ama hesaba katmadığı biri vardır. Akın Ateşdağlı. Nam-ı diğer Kaşıbeyaz.Kumarhanesinde hile yapılmasına tahammül edemeyen Akın , merhametli bir bey olduğu için Hazaldan parayı teslim etmesini ister. Hazal’ın bunu kabul etmemesiyle de oyun başlar. Parayı geri vermeyi aklından dahi geçirmeyen Hazal , Akın’a yeni bir teklif yapar. Tek bir gece.İkisinin de birbirine oyun oynamak için çıktıkları bu yolda tahmin edemeyecekleri tek şey olacaktır. Aşk. Ama imkansız ve yakan kavuran bir aşk.
.
Dramdan ve entrikadan hoşlanan bir yanım var benim. İşte o yanım bu kitaba bayıldı. Entrika mı istiyorsunuz ? İstemediğiniz kadar var. Dram mı ? Hazal’a üzülmekten ciğeriniz kalmayacak. Aşk mı ? Akın Ateşdağlı kadar güzel seven bir adam bulamazsınız. Bir gecede okuyup bitirdiğim bir kitap zaten. Buradan nasıl sevdiğimi tahmin edebilirsiniz. Tüm bu saydıklarımı siz de benim kadar seviyorsanız aradığınız ve ihtiyacınız olan kitap bu canımlar. Aşşşşşırı tavsiye ediyorum.