Okumana Bile Gerek Yok Al
·%26 (100/372 syf.)·
Baya Güzel Bir Kitap Yani Kitabı Bitirdikten Sonra Durup Bir Düşünüyorsunuz Bazı Yerlerde Anlamadim dersem Yalan Olur Zaten Bu Benim Ilk Felsefe Kitabin Belki Ondandir Ama Alinmayacak Bir Kitap Değil Hata Hiç değil Hatta Sonunda Söylediği Söz Beni Çok Etkiledi Ama Yazmiyim Simdi Belki Suan Boyle Bir Kitap Yazilsaydi Hicbirimiz Okumazdik Ama 2000 Yildan Fazla Zaman Once Yazilinca Alip Okuyorsunuz Hatta Ben Okurken Acaba O zamanki Bilgisizlik Nasildi Biraz Sacma Bir Soru Oldu Ama Acayip Bir Suana Gore Bilgi Yoksulluğu Var Yildizlara Bakiyorsun O zaman Yildizlari Gorebiliyorsun Tabi Elektrik Yok Zaten Tanrilarla Buyumussun Tanrisiz Bir Hayat Dusunemezsin Cunku Hic Birsey Bilmiyorsun Yildizlar Orada Neden Var Biz Niye Buradayiz Elinde Sonunda Is Tanrilara Baglaniyor,Biri yaratmali Hatta O zaman Birkaci Zaten Bence Tanriya Inanmak Bir Zeka Geriligi Demek Degil Bilgisizlik Anlamina Geliyor O Zaman Icin Bahsediyorum Isteyen istedigine Inanabilir Ben Antik Yunanca Bilmesemde O zamana Gidip Onunla Konusmak isterdim Belkide Sokrates aslinda bunlari soylememisti zamanla oyle boyle degisti zaten yazari Platondur Ben 10 Verdim Zaten Dusunmekten okuyamayacaginiz Bir Kitap Almayi dusunuyorsaniz YORUMLARI OKUMANIZA GEREK YOK
DevletPlaton (Eflatun) · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 201932,8bin okunma