···Okunma: 19 Nisan 2021 00:46 "Hayata Dön".... Ne kadar güzel bir kitap adı değil mi ? Kitabı okursanız adının ne kadar doğru seçim olduğunu fark edersiniz. "Ala" namı değer sevgiye, saygıya, merhamete,anneye babaya, güzel bir söze muhtaç olan kız. İnsan bu hayatta insanlardan çok fazla bir şey istemiyor, en önemlisi anne babasından... Bir çocuk anne babasından ne ister? Ben vereyim cevabı tabi ki "Sevgi" ister. Anne baba çocuğuna sevgi göstermiyorsa çocuklarına başka birinin de sevgi göstermesini beklemesin. Aslında bakarsanız insan kendi kaderini kendi yazar. Hatta bizlerin kaderini anne babalarımız yazar. Özellikle de annelerimiz.
Bu kitap bana sevmenin sevilmenin ne kadar önemli olduğunu öğretti. Bir insan sevilmeyi biliyorsa sevmeyi de en iyi şekilde gösterir. Bıraksanız saatlerce inceleme yazabilirim fakat ben isterim ki bu kitabı okuyun ve nasıl anlatılmaz yaşanır bir eser olduğunu anlayın.
Şimdiden herkese iyi okumalar. Pişman olmayacaksınız. Her eserinde olduğu gibi bu eserinde de beni derinden etkiledi. İncelememi okuduğunuz için teşekkür ederim.