Puan vermedi·192 syf.····Okunma: 17 Nisan 2021 18:02 #okudumbitti #kitapyorumu
Herkese merhabalar
Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu,Tarihi Hoşça Kal Lokantası,Gelirken Ekmek Al ve şimdi de okuduğum dördüncü Şermin Yaşar kitabı Deli Tarla.
Şermin Yaşar kalemini nedense bir ayrı seviyorum ben.Bu kitabında da tasdiklenmiş oldu sevgimO kadar keyif veriyor ki onun öykülerini okumak,inanılmaz mutlu ediyor beni.
Edebiyat,öykü ve yazma(k) konusunda kesinlikle stand-upçıKelimelerle öyle güzel oynuyor,yeri geliyor öyle güzel güldürüyor hem de kahkahalarla(ki ben inanılmaz güldüm okurken.Ay hâlâ tadı damağımda) ama bir arka sayfada da hüzün karşılıyor sizi,sanki sizden bir parçaymış gibi giriveriyorsunuz o derinliklere.Bayıldım yaa daha nasıl tarif edebilirim ki
Story'imde de belirtmiştim hani gönlümü şenlendireyim diye.Gerçekten de gönlüm şenlendi bu kitabı okuyunca.O kadar samimi,içten,bizden ki hikayeler her bir hikaye ayrı ayrı yer ediyor içinizde.Birbirinden ayıramıyorum, hepsini çok sevdim ama kitaba ismini veren öykü Deli Tarla'yı daha bi çok sevdim.Hikaye bitti ve donup kaldım sadece.
Öykü okumayı sevenler,yazarla tanışmamış olanlar varsa mutlaka tavsiyemdir,a yok yok bu bir emirdir okuyun ,okutun
Kitaba övgülerimi işte o zaman anlayacaksınız.
Kitapsız geçmesin gününüz
Sevgiyle kalın....