Puan vermedi·424 syf.····Okunma: 20 Nisan 2021 04:30 Yazarın okuduğum 3. Kitabı diğer kitaplar ile kıyaslamadım. Benim bir kitabı okudugum zaman yazarın diğer kitapları ile kıyaslama huyum yok (kıyaslayanlara da saygım sonsuz)
Bunu niue diyorum çünkü diğer kitaplarına göre bu kitap vasat diyeninden tutup bir çok olumsuz yorum okuduğum için yazma gereği duydum
Şimdi gelelim kitabımıza. Kitap öncelikle harika bir küçük hikayeden başlıyor babanın iki çocuğuna anlattığı dev hikayesinden. Sonrasın iki kardeşin ayrılmasından , afganistanın çektiği sıkıntılar ve kitapta beğendiğim kısımlardan biri de süleyman ve nebinin dostluğu. vs vs çokta bilgi vermeyelim.
Ben kitabı beğendim her bir bölüm birbirinden bağımsız. Her farklı bir bölüme geçtiğim de acaba kimden bahsedecek diye merakla okudum.
Unutmadan soyleyim kitabin adı neden Dağlar yankılandı diye 3. Bölümde anlayacaksınız.
Her bölüme gecey