2021 27. kitabı
Her kitapçıda sürekli önüm çıkan kitaplardan biriydi bu yüzden daha almadan beni çok meraklandırmıştı fakat beklediğim kadar güzel bir şey çıkmadı.Kitap çok akıcıydı iki günde bitirdim biraz zorlasam bir günde de rahatlıkla bitebilecek bir kitap . Aslında konusu çok güzel ama kitapta anlatım çok basit olduğu için beklediğim gibi çıkmadı yani şaşırmadan okudum devamı nasıl diye pek merak etmedim doğrusu. 17 yaşındaki bir kızın adaletsiz sisteme karşı direnişini konu almış bu tarzda konusu olan kitapları aslında çok seviyorum bir kız olarak bana güçlü hissettiriyor .Caragh O'Brien'nın Doğum Lekesi adlı kitabıyla çok fazla benzer yanı var ikisinde de 17 yaşında bir kız olağan sisteme karşı çıkıyo ama bu durum doğum lekesinde aşkla karışmıştı bence bu olayları daha dikkat çekici bir hale getiriyor bunda ise evet aşk var ama bana o aşk duygusunu hiç geçiremedi bazı yerlerde aşık olduğundan bile emin olamadım.Kitabın heyecanla okuduğum kısımları ters köşe yaptığı yerlerdi ve bu konuyu satrançla bağdaştırması mantıklı olmuş onunla alakalı yazdığı cümleleri çok beğendim bu cümlelerin sayısını biraz daha artırsa daha iyi olabillir.Zaman geçirmek için ideal bir kitap alıp okunabilir.
PiyonAimee Carter · Ephesus Yayınları · 20164,413 okunma