·512 syf.····Okunma: 19 Nisan 2021 00:49 kitabın konusu tam bir Türk dizisi klasiği, Urfa'da yaşayan Zuxari ve Şahmaran aşiretlerinden birbirine sevdalı Berdan ve Rojin'in kaçmasıyla başlıyor devamında da töreye uygun olarak Rezan ve Mizgin berdel olarak evlenmek zorunda kalıyorlar. Rezan kardeşinin ona yaptığı hatasının bedelini Mizgin'den çıkaracağını söylüyor ve Rezan'ın öfkeli davranışlarıyla başlayan evlilikleri, Mizgin'in çılgınlığı, deli doluluğu, Rezan'a olan aşkı sayesinde kocasının da onu sevmesiyle düzene binmeye başlıyor. Her şey düzene girmişken Mizgin'in sürekli şımarıklık yapması ve Rezan'ın öfkesi yüzünden evlilikleri çıkmaza giriyor ve bitme noktasına geliyor.
normalde bu tarz kitaplar benim tarzım değil okumayı tercih etmem ama arada böyle bilindik heyecanlara ihtiyaç duymuyor da değilimm. Genel olarak tatlı bir kitaptı sevdiiim. Evin ve Revenk karakterleri ve aşkları da çok tatlıydı artı olarak yazarın Aslan'ı betimleme cümleleri sayesinde kafada şahane bir Aslan karakteri oluşuyor, fav karakteeeer.