Puan vermedi·170 syf.··Beğendi
· LABRADOR #kitapyorumu
Baraj kıyısına vurmuş çıplak bir gövde evet sadece gövde çünkü bu cesedin kafası kesilmiş. Kafa nerede ? Katil nerede ? Bu adam neden çıplak?
Ertuğral,Aram ve Serdar üçü de birbirinden farklı karakterler onları bir araya getiren şey bu cinayeti çözme isteği.
Ben polisiye sevdiğim ve Jane Casey fanı olduğum için bu kitabı da heyecanla okudum.Bile istiye spoiler aldığım hâlde büyük bir merakla okudum. Zaten aldığım bilgi de yanlışmış bu daha büyük spoiler oldu Çoğu şeyin doğal akışında olması müdür beyin alıştığımız densiz müdürlerden oluşu hoşuma gitti. Birbirinden çok farklı ve soğuk insanların bağ kurması ve iyi bir ekip olması genelde polisiyelerin vazgeçilmezi ve ben duygusal bir jelibon olduğum için kitabın bu şekilde gitmesini sevdim🥲 Genelde dedektif-polisiye kitaplarında detayların açıklanmamasından hoşlanmam yazarın atladığını düşünürüm yazar bu detayları atlamamış bir okuyucunun aklındaki şeylere cevap vermiş -her zaman mantıklı gelmese de -
Son olarak kitapta sevmediğim şey şu oldu bazı yerler kopuk geldi. Bir olaydan bir olaya ya da ortama çok keskin bir geçiş vardı. Sayfa mı atladım ya da okuduğumu mu anlamıyorum diye düşündüm. Editör desteği daha iyi olsaydı keşke Erhan Bey’e emeği ve kitap gönderimi için teşekkür ediyorum,kitabın sonundan hikayenin devam edeceği belli ve ben de o çocuklar ne gördü inanılmaz merak ediyorum.