2021 38. kitabı
Okunma: 25 Nisan 2021 16:33
Selam kitap dostlarım.size güzel bir gün dileyerek başlıyorum güne. @ozgeerkin #usta #okudumbitti #okuhayaletveyaşa Canan Çelik canparem ve Emel Güler emelim le harika bir kitap okuduk.Birlikte okuduk dediğime bakmayın olay çok karışık.canparem sen anladın.Dün gecede biraz üstüne konuştuk. Şuan ne desem az olacak içimdekileri satıra dokemiycegim.evet bir aşk kitabi gibi gorunsede içinde neler var.ilk satırlarla gözlerim doldu ve kitabı bitirdiğimde derin bir nefes çektim.canım yazarım yüreğinizin ritmi hiç susmasın hep yazın.sizler yazın ki ortada yazarım diye dolaşanlar da biraz kendilerine çeki düzen versin. Tahir yani Usta ve Dilem herkese göre Çelik prenses ama Tahir in gözünde Kehribar. Usta ve Kehribar in kalplerine misafir olduk. Tahir 17 yaşında kader mahkumu oluyor .ablasını kurtarmak uğruna ,tabii ki ablası ölüyor .Tahir e emanet küçücük bir kalp yani yeğeni.Tahir hapishanede öğreniyor zanaat sahibi oluyor.Sabrını,özlemini tesbihlere aktarıyor. Tesbih bu ,sabır çektirir,ah çektirir .Ama hep çektirir.Tıpkı kader gibi hep bize çektirir. Ve çok uzatmiycagim bir şekilde Çelik prensesle yolları kesişir. Bir tarafta hayatın ayazini cigerine çekmiş,kendi gibi soğuk taşlarda deva bulan usta. Ve soğuk taşları gönlünde ısıtan kadın. Bu aşk böyle başlar.Yolun basindadirlar.onları neler bekliyor bil bilseniz. Tabii ki onların yaninda Irfan usta,Devran nagmi değer Destan,kızıl Bilal,Vural ,Mehveş yollarindaki taşları bir bir toplarlar. Bu kitapta Usta nin aşkı bize sabrı öğretiyor. Acıların nasıl tesbih taşlarına işlendigini,aile olmanın ,her şeye çok şükür diyebilmenin önemini. Ne kadar anlatmaya çalışsam az kalacak.mutlaka okuyun derim.
UstaÖzge Erkin · Müptela Yayınları · 2018108 okunma