SAHAF
Öyle bir kitapçı düşünün ki rafların arasında dolanıyorsunuz kitapları alıp okuyor saatlerce inceliyorsunuz ama size kimse karışmıyor. Dilerseniz gidip parasını ödüyor satın alıyorsunuz. Peki bu sahaf nasıl oluyorda geçiniyordu sizce?
İşte burda başlıyor asıl hikaye..
Bay Buggage ve asistanı Bayan Tottle'ın sırlarla dolu odasında yapılan yazışmalar, gelen çekler ve mektuplar...
Kim kimdir dergisini çok seven Bay Buggage'in bu dergiyi incelemekte ki asıl amacı neydi?
Ölen insanların aileleri neyle karşı karşıya kalıyordu?
80 küsür banka hesabı bu küçük dükkanın sahipleri için ne ifade ediyordu?
Bu hesapları daha da arttırmayı planlarken işlerini tepetaklak eden o anne-oğulun amacı neydi?
Sıradanmış gibi görünen hayatların aslında ne kadar farklı olduğunu gözler önüne seren bir öykü okuyacaksınız ve hep acaba ne olacak diye elinizden bırakamaycaksınız..
"Roald Dahl, Poe ve Howthorne geleneğinden bir hikâye anlatıcısı... Olay örgüsüne ve karakterlerine geçmişin büyük yazarları kadar hâkim ve ustalığı, kendine has keskinliği ve kıvraklığıyla birleşince ortaya mükemmel bir eser çıkıyor." Los Angeles Times
"Hiç bir erkek sütten çıkmış ak kaşık değildi zirâ.."
@inkakitap
#roalddahl
#sahaf
#tavsiyekitap #bookblogger #bookstagramturkey #neokudum #okudumbitti #kitapönerisi #keşfetteyiz #keşfet #takipet #okumaközgürlüktür
#kitaplakal #bookblogger #1tatlihuzur #okumaeyleminekatıl #hobimphoto #hobimstyle #hobimstreet
#hobimworld #hobimgruplar