2021 82. kitabı
PEDİNA Merhaba sevgili dostlarımm. Bugün çok çok eğlenceli biraz da alengirli işlerin döndüğü, okuması keyifli, elden düşürmenin de zor olduğu polisiye bir romanla karşınızdayım. Ünlü bir aile olan Uyarların kızlarının cinayetiyle başlayan bu polisiye romanımızda aradığınız heyecanı bulacağınızdan eminim. İlk soruşturması olarak bu işin başına geçen Zehra, herşeyin gizli yürütülmesinden dolayı çokça zorlanıyordu. Bu soruşturma esnasında cinayete kurban giden Dudu'nun şoförü ile tanışan Zehra, Güven ile beraber soruşturmada biraz daha ilerliyordu. Ama gerçekleri bilmiyordu Güven hakkında. Zehra Güven'i her tanıdım dediğinde bambaşka şeyler çıkıyordu ortaya. Kendini Güven' e çok kaptırdı Zehra. Ama herşey tahmin ettiğinin çok daha dışında ve aksiyon doluydu. Katil olarak düşündüğü insanlar ve gerçekler bambaşkaydı. Kabullenilmesi hele ki kaçırılmışken bunları öğrenip hazmetmek çok zor oldu. Zehra'nın Güven'e karşı duyduğu hisleri, Güven'in cinayet itirafı, Zehra'nın Ağrı'ya kaçırılması, kurtarılması ve köyde sözde Güven' in karısı olarak anılan Hacer'i de o yaşamdan kurtarması gibi daha nice nice anlatılacak çok şey var sevgili okur... İşte bu noktada kesinlikle kitabı elinize alıp bir solukta okumalısınız. Ben ise ikincisini okumayı iple çekiyorum. "İnandıklarımızı zorunluluklarımız belirlemez. Hayallerimizin sınırı umutlarımız kadardır ." Sağlıcakla kalın ve kitapla kalın @yediverenyayinlari @mehtapsoyudurucicek Melek Kaya @butikkitapcom #pedina #yediverenvakti #butikkitapcom #kitapokumakartıkdahahavalı #tavsiyekitap #bookblogger #kahvevekitap #neokudum #okudumbitti #kitapönerisi #keşfetteyiz #keşfet #takipet #okumaközgürlüktür #kitaplakal #neokumalı #1tatlihuzur #okumaeyleminekatıl #hobimphoto #hobimstyle #hobimgruplar #yorumlukitap
Polisiye
PedinaMehtap Soyuduru Çiçek · Yediveren Yayınları · 2021124 okunma