Gönderi

10/10
·330 syf.··
Beğendi
·
2021 45. kitabı
Ben buraya inceleme yapmaya değil, duygularımı aksettirmeye geldim. Böylesine güzel eseri inceleyemiyorum. Ayrıca spoiler vermeye korkuyorum. Saat gecenin 2:30'u yeni bitirdim ve kafam henüz yerinde değil. Zaten kitabın çoğu yerinde kafamı kaldırıp, odamın içerisin de etrafı izleyip, boş boş baktım. Müthiş derecede etkilendiğim için. Onlarca kitap okudum, fakat böylesine etkileyecek bir roman ile henüz karşılaşmamıştım. Zülfü Livaneli'nin üçüncü eseri "Kardeşimin Hikayesi"ni okudum. Beni, zihinin sınırlarının gerçekten de bu denli uçsuz bucaksız olduğunu, okura duyguları öylesine temiz geçirdiğini düşünüyorum ki, kelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten. Yazamıyorum içimi anlatamıyorum size. Şu an için hayatımın kitabı bu diyorum, anlayın... Arkadaşlar emsalsiz bir hikaye. Mutlaka okumalısınız ve okutturmalısınız. Çok gözyaşı döktüm, epey güldüm, eğlendim ve şaşırdım. Müthiş duygu karmaşası yaşadım. Zülfü Livaneli'nin kalemi son derece sürükleyici, bu eserde çok yalın, akıcı bir şekilde yazılmış. İki gün bile sürmedi okumam. Bu kitabı sindirmem çok zaman alacak sanırım. Hoşça kalın, içimde sanki havai fişekler patlıyor, muazzam bir eser sizleri bekliyor.
Kardeşimin HikayesiZülfü Livaneli · Doğan Kitap · 2019126,4bin okunma
··
101 Gösterim
1 Yorum
Kesinlikle yazdıklarınıza katılıyorum. Kitabı bitirdiğimde garip bir boşluk oluştu ruhumda. Kitabı sizin de tabir ettiğiniz gibi sindirmem zaman aldı.
Agnostikos
Gönderi Sahibi
Üzerine araştırma yapacağım. Kafam sorularla dolu, bu hikayenin neresi gerçek ve neresi kurgu bilmiyorum. Çok etkilendim benimle aynı düşünüyor, anlıyorsunuz değil mi? 😏
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.