İyi akşamlar sizlere Sema canımın tavsiyesiyle okuduğumuz @cemyayinevi kitaplarından #değişim kitabının yorumuyla geldim.
Öncelikle yazar hakkında bilgi vermek istiyorum. Yazar her kitabın da bir serzeniş ve isyanı anlatmış bunu güzel bir anlatım şekliyle bizlere sunmuştur.
Bu kitapta da Gregor Samsa adındaki genç adam ailesi istedi diye çok sevmediği bir işte çalışmaktadır, babası iflas etmiş ve her şeyden elini çekmiş oğluna güvenmektedir. Annesi de babasından farklı değildir. Bu sorumluluk ve yük Samsa'nın üstünde baskı kurmaktadır. Bir sabah işe gitmek için kalkan Samsa kendini böceğe dönüşmüş olarak görür, şimdi ne yapacak ve nasıl işe gidecektir. Böcek olarak insanlarla nasıl yqşayqcqk ve çalışacaktır bu onı iyice bunalıma sokar.
Acaba Samsa neden böcek oldu?
Samsa gerçekten böcek mi oldu yoksa yaşadığı olaylar mı onu bu duruma soktu?
Samsa normal hayata dönec2k mi?
Bu sorunların cevapları ve dahası bu harika kitapta mutlaka okuyun derim.
@cemyayinevi
Sema
#franzkafka #franzkafkadeğişim
#cemyayınevi
#neokudum #kitap #kitaptavsiyesi #1k1f #okuyananneler #vuslatınkitapkurtları #1000k#keşfet #klasikkitaplar #hürriyetkitapsanat #hürriyetkitapkulübü
#hobimstyle #hobimphoto #hobimgruplar #hobi̇mphoto#hobimsunset #hobimstyle #hobimreels #hobimbnw #hobimportrait #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler #hobimnations #hobimbnw#hobimportrait
@kitapcilginlariokuyor
DeğişimFranz Kafka · Cem Yayınları · 2000268,1bin okunma