Öncelikle şunu söylemeliyim ki; Bence Beyza Alkoç 'un en güzel kitaplarından biri. Yani, bu kitapta çok güzel ve tutku dolu bir aşk olan Nehir ve Bora'nın hikâyesi anlatıyor. Açıkcası Beyza Alkoç 'un en güldüğüm hikâyesi oldu, yani mizah vardı. Diğerlerinde genelde, aşk, merak, heyecan gibi konular işlenirken bu kitap öyle değildi, yani bu kitapta da tabii ki heyecan vardı, ama aşk heyecanı!
Konusuna gelecek olursak, Nehir Erdem, geçirdiği bir kaza sonucunda yürüyemiyor. Hayatı üzülmekle geçiyor. Sonra bir gün, babasının şirketi kötü duruma geliyor, yani iflas duruma geliyor. Ve babası için Ahmet Karahanlı'nın oğlu Bora Karahanlı'yla evlenmek zorunda kalıyor. Bora Karahanlı kelimenin tam anlamıyla kadın ve s*ks delisi! Tövbe estağfurullah ahlâkımı da bozdular bunlar benim jdkfkgksjdj. Neyse, Nehir sakat olduğu için Bora'nın ihiyacını karşılayamadığını düşünüyor. Ama bilmiyor ki, Bora onu böyle sevdi, böyle sevecek. Sonrasında bu aşk Nehir 'i yürütüyor... Yanlış duymadınız, yürütüyor! Aşk. Bu kitap çok tatlı bir kitap, tam çerezlik.400 sayfa ve Ben dört günde bitirdim. Bence aşırı iyi! Çok sevdim onların aşklarını... Hatta, Onur ve Zeynep, İzmir ve Ege, Eylül ve Merih'ten daha çok. Yani Beyza Alkoç 'un en sevdiğim çifti onlar ! Ya da değil, bir çifti unuttum. Burak ve Mert. Onları kimse geçemez hahasjsjajsh.
İnstagram hesabım; instagram.com/bilmemkimegüce... ve ya instagram.com/gokkusagindakay...
Wattpad hesabım; wattpad.com/lolipop_sekerh
Bu arada ben sınırsıza başladım ve ilk 100 sayfasını bitirdim, o da çok güzel gidiyor. ❤