Puan vermedi·320 syf.··Beğendi
···Okunma: 24 Nisan 2021 03:00 Demir Ökçe kitabı distopya edebiyatının ilk örneği olarak kabul edilmektedir. Kitabımız önsöz ve 25 bölümden oluşmakta.
Kitap, emekçi sınıf ile oligarkların oluşturduğu kapitalistlerin arasındaki mücadelesini anlatmaktadır.
Kitabın politik kahramanı Ernest Everhard olmasına karşın kitabın anlatıcısı Avis. Avis Everhard.2700 yılından çevirmen notlarlarıyla üçüncü bir el atılmış, olaylar zaten London'ın ölümünden sonra yaşanmış. Jack London'ın bu kitabını okurken onun gerçek bir sosyalist olduğunu öğreneceksiniz. Öylesine okumak için okumayın! Dolu dolu kitap ve aşırı doyurucu. Çevirmenin notları harikaydı
Kitapta özellikle sendikaların oligarkların hâkimiyetinde olduğunu, çocuk işçilerin, kadınların haklarından mahrum kaldığını ve çalışma saatlerinin uzun olmasından ötürü ara dinlenmelerinin olmayışından dolayı iş kazalarının artışını bahsetmekte daha da önemlisi Amerika’da iş hukukunun illegal olduğu üzerinde durulmakta. Kapitalizm çıkmaza gireceği için kendi kendine yok olacağını savunuyor.Kitapta devrimcilerden de bir şeyler bulabilirsiniz!