·352 syf.····Okunma: 02 Mayıs 2021 15:41 Alışkanlıklar nasıl kazanılabilir? Rutinler hayatımızı nasıl kolaylaştırır? Bu rutinlerin olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Gibi sorulara cevap bulabileceğiniz bir kitap.
Herhangi bir işe başlayacaksanız ve nerden ,nasıl başlayacağınızı bilemiyorsanız bu kitabın faydalı olacağını düşünüyorum.
Başarının ardındaki küçücük ve sürekli alışkanlıklar oldukça etkileyici. Kitabı okuyunca farkındalığınız artıyor.
Daha önce fark etmediğiniz rutinlerinizi ve bunun ardındaki başarılarınızı ya da bu rutinlerin size sağladığı faydaları görebilmenizi sağlıyor.
Biraz da yazarın anlatımından bahsedeyim. Bol bol örneklerden ve bilimsel verilerden yararlanılması anlatımı
akıcı kılmış. Yazar bilgilerini bizimle paylaşırken sıkmıyor. Tabiri caizse cümleler su gibi akıyor.
Çok sıkılırsanız bölüm sonlarında özet var yani çok okumanızı istemem ama çok sıkarsa bölüm özetlerini okuyabilirsiniz.
Genel olarak ''küçük adımlarla nasıl bir şeyler başarabiliriz?'' sorusuna cevap niteliği taşıyor.
Bence öğreneceğiniz bilgiler değerli zamanınızı harcamaya değer. Unutmayalım ki en kötü kitaptan bile öğreneceğimiz bir şeyler vardır: Ne okumamamız gerektiği.