ÇEKİLİŞ(3 Kişiye Yıldız Tozu Resimli Edisyon)
Hikayesi başlı başına muazzam her sayfada can bulan toplam 175 renkli çizimleriyle muhteşem bir hazine dönüştüren ''Yıldız Tozu'' resimli edisyonu 3 kişiye hediye! 🎉📚🎁 ÇEKİLİŞ ŞARTLARI: 1-İletiyi beğenmek! 2-Bizi takip etmek (İlknokta.com) 3- Youtube kanalımıza abone olmak! (+1 şans) ▶️YOUTUBE:(bit.ly/3tgQqv0) 👉🏻Kitabı görmek için; bit.ly/3eSnEuC (Çekiliş sonucu 14 Mayıs'ta açıklanacaktır.)
Arkadaşlar instagramda İlknokta'nın dahil olduğu bir çekilişten edindiğim fikre göre sanırım İlknokta prensibi şöyle; çekiliş sonucunun açıklanacağı belirtilen günden sonraki 3 gün içinde açıklama yapmak.
Yanlış anlamaya müsait davranıyorsunuz her çekiliş gecikiyor veya farklı amaçlarla bilerek geciktiriyorsunuz artık bilemiycem. Müşterileriniz/okurlarınız üzerinde yanlış intiba bırakmak istemiyorsanız lütfen zamanında yapın çekilişinizi. Teşekkürler
Bundan bir önce olan çekilişteki kitapta gelmedi 🤷🏻‍♀️
Zaten hiçbir şey kazanma potansiyeli olmayan insanım. Belki doğum günüm için şans yüzüme güler demiştim, sanırım burda da şansım el salllyor, ondan geç açıklıyorlar :) Hediyeyi kazansam da sağolsunlar, kazanmasam da. Sonuçta zorunlu olmadıkları halde hediye veriyorlar. Ama evet zamanında açıklamaları daha iyi olurdu
Filmini izlemiştim filmi o kadar güzelse kitabı kimbilir nasıldır heleki Neil cizmisse😃sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum 🙏
youtube kanalınıza zaten aboneyim. bilginiz olsun.
Sonuçlar nerde açıklandı da başka çekiliş metni paylaştınız yaaa!!!!