Buzdolabım İnternet Bağımlısı kitap yorumu
2020 8. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2020 09:29
Puanım : 10 / 10 Herkese merhabalar :) Bugün teknoloji severleri yakından ilgilendiren bir kitapla geldim. Kitabın içinde yok yok ! Birçok konuya değinmiş. Teknoloji bağımlılığı, ilk bilgisayar , bulut sistemi , gizlilik , güvenlik , kadınlar ve teknoloji... Her bölümü ayrı beğendiğimi belirtmeden geçmeyeyim. Belirttiğim konular üzerine yazılan bölümlerde bazı bilgiler verilmişti. Boğmadan , az öz ve akılda kalıcı bilgiler... Örneğin ilk bilgisayarı anlatırken bence gereksiz verilere girilseydi ve uzatılsaydı , o bölüm aklımda kalmayacak böylece ‘öylesine okunan yazılar ‘arasına girecekti. Her bölüm yeteri kadar yazılmış ve bilgilendirme yapılmıştı. Yazarın bizlerle sohbet eder gibi yazdığını da ekleyeyim. Kitabın tasarımına gelirsem çok beğendim. Diğer kitaplardan farklı olarak gri bir teması var. En güzeli de puntosu küçük değil idealdi. Küçük olsaydı sıkan bir kitap olabilirdi ancak dediğim gibi idealdi ve diğer sayfaya geçmek için sabırsızlandım. Özenilerek hazırlanan bir kitap kendisi. Yazarımızın kitabına seçtiği isim , kapak , bölümlere verilen ilgi çekici başlıklar , görseller ve sondaki öneriler ... Her biri ayrı güzeldi. ... Yazarımız yine kitap yazsa yine okurum , bilgi veren bir kitap olduğu için sanatlı ve boğan bir anlatım yoktu. Eğer teknoloji hakkında merak ettiğiniz bazı şeyler varsa bu kitaba bir şans verin. Teknoloji severler , teknoloji bağımlıları bu kitabı okuduktan sonra daha dikkatli olacaklarıdır ; eminim ... 10 puan verecek kadar iyi bir kitap mıydı derseniz kitabı beğendim ve puan kıracak hiçbir yanı yoktu. . Okumama vesile olduğu için sevgili yazarımıza teşekkür ediyorum. Kaleminize sağlık , okurken çok keyif aldım.
Buzdolabım İnternet BağımlısıHasan Ersoy · Cezve Kitap Yayınları · 202062 okunma