yılda bir kere okunması gereken bir kitap keşfedin kendinizi
2021 6. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2021 17:53
Bu kitabı 2. Kez okuyorum hatta yılda bir kere okumalıyım bile dedimm.. kararlar almak kendini keşfetmek imkan dahilinde kimseyi kırmadan yıkmadan benliğini isteklerini ortaya çıkarmak. Acı aşk öyle çok şey varki bu kitapta harika bir kitap. yanımızda olan insanlara beden olarak yakın olmak harika birşey fakat beynine ulaşmak insanların bambaşka. çevremizde kendimize yakın hissettiğimiz insanların kendilerini kesfetmelerine cevherlerini ortaya çıkarmak için destek olmak gerektiğini JoJo moyes farkıyla okuyorsunuz... Bu kadın harika bir yazar serinin devamınida okumayı ihmal etmeyin.... Teşekürler kendimi keşfetmeme, şu anda insanlardan aldığım takdirde payı bulunan, Yakın ama uzakta olan bedenimizle birlikte olmasak da fikirlerimizin ve gönüllerimizin birlikte olduğu Yoldaşım sonsuz teşekkürler Nunu’nun kitap dükkanı
Senden Önce BenJojo Moyes · Pegasus Yayınları · 201333bin okunma
Senin için yapmış olduğum uzun süreli gözlem çok işe yaramış diye düşünüyorum. Arkadaş olmadan sadece gözlerimle takip ettiğim ve karşıma aldığımda o enerjiyi bana verebildiğin için asıl ben teşekkür ederim... Bana ilklerimi yaşatan can dostum sana bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana ❤️ Başbaşa bol bol kitap muhabbetli günlerimiz olur inşaAllah🤗 Charlie tango